A+ R A-

Намери ли си най-накрая мястото Вили Вуцов?

Петък, 15 Август 2014 10:15 | Илиян Иванов, sportonline.bg | |

Оценете
(6 гласа)
Намери ли си най-накрая мястото Вили Вуцов?

Вероятно малцина ще са неутралните фенове, които не биха симпатизирали на Вили Вуцов и Ботев Пловдив в този момент, особено след несправедливостта във финала за Суперкупата с Лудогорец.

Канарчетата отново са в затруднено положение – засега не такова, каквото беше при Димитър Христолов, но си личи, че там се опитват да правят от нищо нещо. С основна заслуга са всички тези футболисти, които склониха да намалят заплатите си заради преминаването към икономичен режим. Такива като Иван Цветков и Мариян Огнянов са за пример и заслужават само уважение, че останаха в Ботев.

Но трябва да похвалим най-вече и Вили Вуцов. Той дойде в клуба във възможно най-лошия момент, но показа, че не се страхува да поема отговорност дори за действия на други хора. След като Станимир Стоилов и Любо Пенев абдикираха рано-рано от поста на старши треньор, Вили застъпи с огромно желание за работа.

Преди година може би ситуацията нямаше да е същата. В онзи финансово комфорт в Ботев всеки може да класира отбора на 4-то място и на финала за Купата. Тогава и Вили надали щеше да се впише в обстановката, но при сегашното положение той май най-накрая си намери мястото.

Крайно взискателните фенове на Ботев вероятно са го посрещнали предимно с недоверие заради левскарското му минало. Но пък Вили споделя същия темперамент за играта, какъвто имат и бултрасите. Вероятно няма фен на Ботев, който да не е бил изпълнен с вътрешна наслада, при лудешката радост на треньора при гола в мача за Суперкупата.

Изобщо Вили Вуцов печели симпатии, печели и доверие. Въпреки отпадането от Европа, резултатите в първенството са повече от прилични и при една победа на Ботев на „Герена", която е доста вероятно при сегашното състояние на Левски, ексцентричният специалист ще се бетонира поне в сърцата на бултрасите.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Е кво ти гарантира че и сега няма да стане така? Говоря за минимизиране ...

  Прочетете още...

   
 • Единственото решение е ЕДО ЕРАНОСЯН..всяко друго е...катастрофа! !!

  Прочетете още...

   
 • За нас най правилния човек на този етап е само един Ераносян. Г-н ...

  Прочетете още...

   
 • Комедията продължава.Най обичаният клуб със средна посещаемост- 500 ...

  Прочетете още...

   
 • Голям отбор, няма що? Легендата им псува феновете,треньо ра им ...

  Прочетете още...

   
 • Тодоре ти хубаво помниш мача с нафтата за купата но вината беше в ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!