A+ R A-

Открити редове от думи за всеки....... (с крак ще им строшим главата)

Четвъртък, 26 Юни 2014 09:07 | | |

Оценете
(7 гласа)
Открити редове от думи за всеки....... (с крак ще им строшим главата)

Привърженик на Ботев Пловдив написа следните редове в коментарите под една от статиите на PlovdivDerby.com:

Ще се опитам да напиша думи до всеки, който ги прочете.
Думи истински, излезли от душата ми и написани за Вашите души.
Редове от думи, които ще прочетеш ти, скъпи мой съгражданино независимо от пол, футболна принадлежност и етническа вяра.
Написаното може и да стигне до очите и ушите на „обичаните" от нас политици в тази наша държава, ако има още такава.
Няма да вия като чакал или да плача като вдовица!
Не ще хленча и като обидено дете или да псувам като пияница в кръчма.
Просто ще се опитам да изкрещя - Стига господа политици, депутати, прокурори,банкери и „вся софийская сволач" които тотално прекалявате вече в това как да живея аз, ти, той, тя и всички от шепата останал български народ. Окопали се в столичния град, Вие умело пренасяте междуличностните си ежби върху нас, Вашите избраници. Вживяли се до болка в някаква псевдоисторическа роля, стъпили на жълтите плочки, Вие забравяте и за род, семейство и родина. С примитивни и феодални методи се разправяте помежду си, което рефлектира с ужасна сила върху нас по градовете и селата в тази страна,истински те нейни граждани.
Питате ли се имате ли моралното право да нарушите моята човешка радост на български гражданин? Помните ли с какви слюнки в устите ми сваляхте угодно звезди от небето по време на изборната кампания! Как грижовно описвахте бъдещето ми в красиви случки и цветове, когато бъдете избрани да властвате в тази страна. Да, да властвате за да може да създадете година след година утъпканите пътеки за достигането до желаните от Вас - власт, пари и влияние.Така, не забелязано и скрито и покрито от мен - твоя избирател.Човекът, чиито ръчички беше готов да разцелуваш само и само да пусне гласа си за теб!

И днес охранен и отъпкал се в депутатския стол да имаш наглостта да разваляш моята най-обикновена радост в страната. Човешката ми обич към определен клуб, към приятелите на този отбор, към моите скъпи съграждани.

Незаменими и мили момчета и момичета, обичащи така истински своя „Ботев" !
Зрели мъже и жени от нашия древен Пловдив, верни на неподправената си любов към този футболен тим!
Скъпи българи от красивата ни родна България, симпатизанти на този отбор със славна вековна история!
Човешките ни чувства са поставени на изпитание! Мръсните и долни задкулисни политически игри в стил „ала бай Ганьо, заплашително се насочват към обекта на нашата всеотдайна обич.
Самозабравили се депутати и политици са готови да разрушат личната ни земна радост при махаленското си разиграване на „кой,кого"!
Самоизолирали се от своите избраниците с прикрита и кръвожадна война влияят на правителствени среди с решения, нежелани от българския избирател!
Да,определено задкулисната политическа игра за сметка на народа ни,взима жертви.И това са моята обич,твоята любов,нашата вяра и Вашата радост !
Към един отбор със славно име! 
БОТЕВ-Пловдив!

С какво право го вършиш господин народен избраник?
Мислиш ли ,че ще успееш в пъкленото си дело, властимащия! Ясно ли ти е ,че срещу всенародна обич не се тръгва, самозабравил се наш гражданино!
Защото срещу твоите гнусни ходове стои една фенска маса и с ревящ глас те пита-„Кой ти дава право да посягаш на тази искрена любов към любимия Ботев?!?
Нека всички да покажем на всеки в България ,какво е това да обичаш този отбор!Цялата ни вътрешна положителна енергия да насочим в една цел-незабавно прекратяване на така скроените ходове срещу благодетеля на този клуб.
Както никога досега всички масово да заемем местата си в бургаския стадион и с европейски средства да подкрепяме отбора си в идващите срещи от Лига Европа.
Вярата в административно то и треньорско ръководства да се увеличава всеки изминат ден!
Любовта ни към скъпите ни футболисти да е водеща в реалните ни действия по подкрепата на отбора на сърцата ни.

Цялата фенска маса с надеждата за бързото и справедливо разрешаване на изкуствено създадения проблем около отбора, да остане вярна на обич,песен и поддръжка за същия.

Нека рефренът

"......с крак ще им строшим главата"

неотлъчно да допълва

„.............. .,че в нашите сърца.
По велик от БОТЕВ

няма на света!

САМО БОТЕВ СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ!

25.06.2014 г. Пловдив Т.Д.

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!