A+ R A-

Читател на PlovdivDerby.com: Довиждане „Надежда",Добър вечер „Лазур”! Избрана

Сряда, 23 Април 2014 21:53 | Тинко Дончев | |

Оценете
(4 гласа)
Читател на PlovdivDerby.com: Довиждане „Надежда",Добър вечер „Лазур”!

19 ГОДИНИ!

Здравейте скъпи момичета и момчета така силно обичащи този отбор! Ето ,19 години след Вашето раждане Вие се радвате истински на успеха на Ботев Пловдив!
Здравейте, мили и побелели мъже и жени! Днес с какви възторжени чувства и с високо кръвно налягане изживявате повторно след 19 години обикновената човешка наслада, че любимият отбор е отново на финал!
Здравейте истински пловдивчани! След 19 години ще имате възможност да посрещнете в родния си град - футболисти, треньори и ръководители на този славен тим, донесъл Купата на страната в нашия незаменим Пловдив!
Здравейте футболисти от този сегашен отбор! Повечето от Вас може би не оценят реално какво се крие зад цифрата 19! И не Ви и трябва!Защо да Ви връщаме към успешните години на този отбор; защо да Ви припомняме за тежките периоди на този славен тим; защо да узнавате за истинските спасители на Ботев Пловдив в сегашно време. Достатъчно е, че Вие с играта си търпеливо и целенасочено доведохте отбора на финал за Купата! За което едно голямо - БЛАГОДАРИМ ВИ!
Здравейте ръководители, треньори, лекари, масажисти и помощен персонал! Вие с труда си направихте очакваното от всички нас - Ботев Пловдив е на финал! Едно голямо постижение за отговорния Ви и изпълнен с толкова противоречия труд! Довършете със същата упоритост и разбиране нещата до край! Обичаният от нас стадион „Лазур" може да изживее една прекрасна майска вечер! И то след 19 годишно затишие! Оцветена с любимия жълт цвят и озвучена с непрестанните песни за отбора ни победител!

Здравейте, господин собственик на"Ботев" Пловдив! Сигурни сме ,че ще намерите време от бизнес делата Ви да получите от капитана на отбора КУПАТА НА СТРАНАТА.
Там на стадиона в Бургас!
Сред възторжените песни, овации и сълзи на хилядите дошли от Пловдив.19 години след участието във финал! Заслужавате да изживеете и Вие тази реална и необикновена човешка радост! Радостта на изпълнилите стадиона, които с благодарност ще възпяват името Ви. Всичките тези момчета и момичета; мъже и жени; побелели и млади фенове на отбора, които са свързани емоционално с тези 19 години на „Ботев"!

Уверявам Ви, че и аз ще бъда там напук на годините и кръвното налягане!

Дойде нашето време!

С „Ботев" Пловдив НАПРЕД!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!