A+ R A-

Доре: Аз и Хамза в атака...? Ще бъдем много силни! Избрана

Понеделник, 27 Януари 2014 10:07 | | |

Оценете
(7 гласа)
Доре: Аз и Хамза в атака...? Ще бъдем много силни!

Едно от новите попълнения на Ботев Пловдив Феребори Доре даде обширно интервю за Мередиан Мач. PlovdivDerby.com ви представя по-интересното от думите на нападателя:

От скоро съм в отбора, но съм доволен от това, което заварих. Мисля, че има добри играчи и Ботев е добър като тим. За мен имаше 2 оферти. От Слави Прага и от Ботев Пд. Говорих с Нджонго Присо и Абел Анисе, които ми казаха добри неща за Ботев. Освен това треньорът Станими Стоилов дойде да ме гледа лично, което също беше важно за мен.

Започнах да играя от много малък в родината ми Конго. На 17 години отидох във Франция за проби в Анже. Там ме харесаха веднага, а 6 месеца по-късно вече имах първия си професионален договор. След 4-5 години във Франция преминах в Петролул и ето, че само половин година по-късно съм в Ботев. Причината да напусна Петролул не са парите, Просто получих предложение от клуб, който иска да ме има в състава си. След като се запознах с проекта, който са изградили в Ботев, прецених , че този трансфер ще бъде от полза за моето бъдеще.

Познавам много добре Бенга, тъй като бяхме съотборници. Той е много добър футболист и със сигурност ще оправдае доверието. Не знам много за Лукин и Куртеан, тъй като впечатленията ми от тях са само от мачовете между бившите ни отбори. Въпреки това съм сигурен, че и те са качествени играчи. Все пак Лукин е национал на Румъния. Това, което мога да кажа, че и четиримата ще дадем най-доброто от себе си, за да направим Ботев по-добър отбор.

До момента в Ботев не съм забелязал слаб футболист. Мисля, че всичкчи имат своите добри качества. Ако трябва да отлича някой обаче, това е Иван Цветков. Той притежава много висока класа и наистина впечатлява. Знам, че Ботев обича атаката, а моята работа е да вкарвам голове. Ще кажа само, че не съм дошъл тук да се шегувам или просто да отбивам номера. Искам да вдигна нивото си като футболист и да съм полезен на тима си, за да изпълни целите си. Надявам се да имам късмет и да ми потръгне.

Не съм говорил с Хамза, след като дойдох при Ботев, но се надявам той също да се присъедини към нас. Много класен футболист е и ако дойде, със сигурност ще вдигне класата. На терена се разбирах много добре с него и мисля, че с привличането му бихме станали много силни в атака.

Надявам се с Ботев да взема първата си купа в професионалната ми кариера.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Само в Интернет имате по-голяма поещаемост. Миналия сезон имаме повече ...

  Прочетете още...

   
 • Радвам се - национали, юношите с победи в повечето възрастови групи, а ...

  Прочетете още...

   
 • Празно,празно,п ък накрая няколко пъти по голяма посещаемост накрая на ...

  Прочетете още...

   
 • Проекта напредва, засега само се снима с дрон, предстои анализ на ...

  Прочетете още...

   
 • И на вас могат да ви бутнат половината куматеву, и без това е празно ...

  Прочетете още...

   
 • По твоята логика, защо ви е Копнежа, като базичката не може да си ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар