A+ R A-

Коко: Обичта и вярата са по-важни от парите Избрана

Събота, 14 Декември 2013 08:10 | | |

Оценете
(3 гласа)
Коко: Обичта и вярата са по-важни от парите

Собственикът на Локомотив Пловдив Коко динев даде днес обширно интервю пред Тема Спорт. PlovdivDerby.com ви представя по-интересното от думите на черно-белия бос:

Лично аз приемам, че Локомотив е там, където заслужава. А що се отнася до тези, които не са фенове на нашия отбор, те да кажат дали са изненадани. Ние сме там, където изискват традициите ни и където ни приляга най-много - сред първите в българския футбол. Надявам се

да зимуваме на мястото, на което се намираме в момента, защото го заслужаваме. Ние спечелихме срещу ЦСКА и Левски. Не мисля, че Литекс е по-силен от тях, Нормално е да очаквам нова победа, която да повиши настроението в клуба, а и на феновете преди идващите празници. Литекс са сериозен отбор, но не смятам, че са по-добри от нас въпреки разликата в точките.

Със срокове за Бесика не искам да се ангажирам. Предприели една инициатива, чрез която събираме пари, за да можем да изградим тази толкова важна за нашите фенове трибуна. Разчитаме и на общината да се включи в инициативата. В нейно лице винаги сме срещали разбиране. Надявам се и този път да бъде така. Призовавам феновете да напълнят стадиона за предстоящия мач с Литекс. Нуждаем се от подкрепата им, за да запазим достойното трето място през зимната пауза. Ако стадионът е пълен, ще ни бъде много по-лесно да спечелим този мач. При нас няма драматични забавяния на плащанията. В нормален режим на плащания сме. Имаме съвсем леки закъснения по ограничен кръг направления. Но ние не сме отбор, събран заради пари, ние сме колектив, който обича Локомотив, а обичта и вярата са по-важни от парите.

Не мога да обещая, че ще изградим чисто нов терен през следващите 6 месеца, но при всички положения в този период ще положим сериозни усилия, за да подобрим състоянието на игрището.

Мартин Камбуров е един истински стопроцентов локомотивец. Можем да се гордеем. че имаме такъв играч в състава си. Той е един от хората, които придават идентичността на днешния ни отбор. Заразява останалите с присъствието си и е много важен фактор за нас във всяко едно отношение. Мартин ще играе за Локомотив дотогава, докогато пожелае. Мисля, че спокойно може да се състезава с успех още два-три сезона. Щастлив съм, че той се завърна в своя дом. Неговият принос за представянето на отбора е огромен. Като цяло случихме много добре със селекцията. Почти всички нови попълнения оправдаха очакванията и се представиха на ниво. Не бива да пропускаме и много добрата работа на нашия треньор Александър Станков, един сериозен професионалист. Харесвам неговия подход, методи и амбиция. И с него, и със селекцията уцелихме и резултатът е налице.

Локомотив трябва да защитава името си и да привлича все повече публика на мачовете си. Знаете какво бе положението две седмици преди началото на сезона, когато всичко висеше на косъм. От ЦСКА постоянно парадират с това, че са направили Всичко в последния момент

и едва са се спасили. И при нас бе така, но ние не го натякваме и не го използваме като оправдание. Тук е моментът да благодаря на всички, които работят за каузата Локомотив. Остава ни мачът с Литекс и дано завършим годината с победа. Успех срещу Литекс ще е един много добър предколеден подарък за всички локомотивци.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!