A+ R A-

Краси Димитров: Изобщо не виждам начин, по който Ботев ще се противопостави на Локо

Вторник, 28 Юли 2015 11:40 | Меридиан Мач | |

Оценете
(3 гласа)
Краси Димитров: Изобщо не виждам начин, по който Ботев ще се противопостави на Локо

Изненадан съм от представянето на Локо Плов­див в първите мачове. Те загубиха неприятно, макар да не играха толкова лошо. Има такива мачове, в които просто късметът ти обръща гръб. Пос­ле обаче съдбата рано или късно намира начин да си го върне и биеш без положение. В Локомотив има опитни футболисти, които аз вярвам, че ще поведат своите съотборници към по-добри изяви и победи. Липсват ми малко биткаджиите, а това важи в пълна степен и за Ботев. В Локо обаче нещата спортно-технически ще се опра­вят. По-скоро аз не съм уверен, че финансово ситуацията е тол­кова добра, колкото се пише.

Имам сигурна информация, че футболистите още не са си полу­чили всичко дължимо. Ако ти си шеф във футбола и искаш да пра­виш нещо с пари, ще ти бъде ли проблем да изчистиш поне дъл­жимите пари? Но това е друга те­ма.

Що се отнася до Ботев - това с Монтана не беше разгром, беше позор. Нямаш право да паднеш с такъв резултат. Смятам, че в дер­бито с Локо ще влязат в много лошо психологическо състояние. Няма как да успеят да се вдиг­нат. Не треньора, ами 11-те фут­болисти, стадиона, каквото да си сменят, няма да се вдигнат тол­кова бързо. Сигурен съм, че Локо ще спечели мача на Коматево. Въпреки двете загуби, те са в по-добро състояние. На Ботев тряб­ва да им е светнала лампичката, че когато си паднал с 6:0, това не е случайно. Там има дълбоки проблеми. Напуснаха ги много качествени футболисти, а новите трудно ще ги заместят. Тръгна си Стаховяк, който е прекрасен вра­тар. Липсва им много Томаш Иршак - биткаджия с много голям характер и качества. Изобщо не виждам начин, по който ще се противопоставят на Локо.

Иначе през първенството като цяло не виждам нещо кой знае колко голямо и от двата отбора, но не виждам вариант и да се борят за оцеляване. Сега има еуфория в Пирин и Монтана, но тя бързо ще стихне като дойдат мачовете с по-големите отбори. И Ботев, и Локо няма да имат проблем да запазят местата си в елита.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар