A+ R A-

Дрянов: Избрах Ботев заради Любо Пенев

Сряда, 11 Юни 2014 22:24 | | |

Оценете
(1 глас)
Дрянов: Избрах Ботев заради Любо Пенев

Талантът Станислав Дрянов официално е футболист на Ботев (Пловдив). Днес, 11 юни, 19-годишният халф подписа договора си с "канарчетата" и в близките дни ще се присъедини към лагера на отбора в Австрия. Интерес към Дрянов проявяваха още Литекс, Лудогорец и Левски. Ето какво той каза специално за agrupa.news7.bg:

Честит трансфер. Как се стигна до преминаването ви в Ботев (Пловдив)?
- Проявиха интерес към мен и се стигна до среща, от която останах впечатлен от професионализма на цялото ръководство. След това нямаше никакво съмнение, че това ще е правилното място за мен.

За колко време е договорът?
- За 3 години. Баща ми и агентът ми първо разговаряха по телефона и след това се срещнахме 2 пъти. В рамките на 4-5- дена се договорихме.

Имаше интерес и от Левски. Защо предпочетохте Ботев?
- Офертата на Ботев беше доста по-сериозна. И все пак треньор на отбора е Любослав Пенев. Той е много силен характер и специалист, с когото очаквам да работя с нетърпение.

Имаше ли интерес и от други отбори освен Левски и Ботев?
- Имаше оферти от Лудогорец и Литекс, но предпочетох Ботев. Много съм щастлив, че най-силните отбори в България ме искаха.

И накрая – искате ли да благодарите на някого?
- Искам да благодаря първо на родителите ми и близките ми хора, които ме подкрепят и са винаги до мен. Също така на моя агент и ръководството на Ботев, които са страхотни професионалисти и всичко мина по мед и масло. И накрая искам да благодаря на всички други клубове, които имаха интерес към мен.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар