A+ R A-

Шмайхела пред PD: Не съм казвал, че трансферът ми е факт! Дано тези измислици не повлияят на кариерата ми Избрана

Петък, 30 Май 2014 12:59 | | |

Оценете
(3 гласа)
Шмайхела пред PD: Не съм казвал, че трансферът ми е факт! Дано тези измислици не повлияят на кариерата ми

PlovdivDerby.com се свърза с вратарят Петър Денчев, който тотално опроверга появилото се с него интервю в Народно дело, където е цитиран, че трансферът му в Ботев е факт (ВИЖ ТУК). 

- Здравей, Петьо, появи се интервю , в което ти заявяваш, че си футболист на Ботев, а в официалния сайт на клуба няма такава информация...

- Няма и как да има, защото такъв трансфер няма. Не съм изричал подобни думи. Ваш колега от Варна ми се обади да говорим за Ботев и Спартак. Заявих му, че за Ботев не мога да говоря, тъй като все още няма нищо официално. След това говорихме дълго за Спартак. Днес с огромно учудване чета въпроси, които не са ми задавани и отговори, които не съм давал. 

- Каква е истината?

- Вие много добре знаете каква е. Нали вие я написахте. Тренирам самостоятелно на Коматево. Срещнах се с Петко Петков и Станимир Стоилов. Разбрахме се да започна подготовка с тима на 6-и юни и това е. Нямам договор с клуба. Ще съм щастлив ако заслужа такъв. Ботев е страхотен клуб с много високо ниво на организация. 

- Какво е накарало колегите от Варна да решат, че си подписал с Ботев?

- Не знам. Единственото, което казах за Ботев е, че се чувствам прекрасно тук и че базата в Коматево е страхотно място за тренировки. Това е. За съжаление са ми вкарани думи в устата, които не съм изричал и много могат да ми навредят. Надявам се това недоразумение да не повлияе на бъдещето ми. Ще е неприятно измислиците на някого да повлияят негативно на кариерата ми. 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар