A+ R A-

VIP Dent стана шампион на България по мини футбол. Пловдивчани ще ни представят на европейското

Понеделник, 01 Юли 2013 21:22 | PlovdivDerby.com | |

Оценете
(0 гласа)

IMG_20130630_122817VIP Dent стана шампион на България по Мини футбол. Отборът е шампион на неделна лига за 2012 на Градската Футболна Лига и това им даде право да участват в шампионска лига на България, организирана от Българска Асоциация по Мини Футбол (БАМФ). В турнира взеха участие 24 отбора от цяла България.

VIP Dent се класира на финална четворка - финален турнир, който се проведе изминалия уикенд в Слънчев Бряг. Всеки ден се играха по един мач по системата всеки срещу всеки В първия ден VIP Dent победи Феста (Кюстендил) с 4:1 (Димо Станков 2 гола, Мустафа Мехмедов - 1 и Христо Чалъков -1) В другия мач Ремиза (Стара Загора) разби Байкал (Кърджали) 5:2. През втория ден от надпреварата Байакал успя да измъкне равенство 1:1 на пловдивчани, а Феста победи Ремиза 3:2. В третия ден Феста и Байкал завъртяха 3:3, а VIP Dent се наложи с 2:0 на Ремиза (Димо Станков - 2 гола)

Marinakis_miniEUROТака VIP Dent стана третия шампион на България по Мини футбол, след като до сега БАМФ са излъчвали 2 шампиона: Верея (Стара Загора) и Хъшове (София). Пловдивчани завоюваха правото на представляват България на еврпейското първенство по мини футбол, организирано от European Minifootball Federation, чиито член е БАМФ. Тази година първенството е от 10 до 14 октомври на остров Крит (Гърция)

Димо Станков пък бе избран за най-добър играч на турнира и получи наградата ЗВЕЗДА НА ТУРНИРА

Крайно класиране:

1. VIP Dent 7:2 7т.

2. Феста 7:9 4т.

3. Ремиза 7:7 3т.

4. Байкал 6:9 2т.

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!