A+ R A-

Асеновец отнесе тежки наказания след днешното заседание на ДК, заради изцепките в мача с Любимец

Вторник, 11 Октомври 2016 20:01 | | |

Оценете
(0 гласа)
Михаил Аврионов Михаил Аврионов интернет

Отборът на Асеновец отнесе тежки наказания поради провинения в срещата си срещу Любимец от последния кръг на Трета лига. Срещата се игра през изминалия уикенд на стадион "Шипка" в Асеновград и завърши изненадващо 1:1.

 

Станимир Петков е наказан за 2 срещи заради получен червен картон, а колегата му Виктор Каварджиев пропуска една среща заради натрупани 5 жълти картона. Треньорския щаб на станимаклии, обаче отнася по-тежките наказания. За изцепките си повреме на мача треньорът Михаил Аврионов е наказан за 3 срещи и глоба от 250 лв. по член 34(1) т.2 от Дисциплинарния правилник. Аврионов си е позволил да обижда длъжностните лица на мача, както и съдиите. По същия член от правилника е наказан и Димитър Илиев, но за цели 5 срещи и парична глоба от 125 лева. Илиев, освен куп обиди към длъжностните лица, опита и да се саморазправи с тях. Ето и пълния текст на официалното решение на ДК към ЗС на БФС:

 

По член 34(1) т.2 от Дисциплинарния правилник се наказва със забрана да изпълнява функции като треньор от името на отбора за 3(три) срещи и глоба от 250(двеста и петдесет) лева треньора на ФК"Асеновец 2005"гр.Асеновград г-н Михаил Аврионов.
 
По член 34(1) т.4 от Дисциплинарния правилник се наказва със забрана да изпълнява функции като треньор от името на отбора за 5(пет) срещи и глоба от 125(сто двадесет и пет) лева треньора на ФК"Асеновец 2005"гр.Асеновград г-н Димитър Илиев.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!