A+ R A-

Секси съдийки свирят Евроколеж - Миньор (Раднево)

Петък, 07 Октомври 2016 21:55 | | |

Оценете
(0 гласа)
Християна Гутева в средата Християна Гутева в средата Спортал

Срещата от 10 кръг на Трета лига - Югоизточна група в неделя Евроколеж Пловдив - Миньор Раднево ще бъде обслужена от дамска съдийска бригада в състав Християна Гутева, Павлета Рашкова и Лилия Думбалакова, съобщи Прес-службата на ЗС на БФС - Пловдив. Както е известно първите две дами са от София и са наши колежки-коментаторки на БНТ по време на световните и европейските първенства по футбол. Те участват в студията на националната телевизия, които предхождат и следват самите двубои, със задача да коментират проявите на техните колеги от световния или континенталния форум.

   За първи път пловдивската публика ще има възможност да види с очите си колежките-журналистки и футболни реферки, освен отлично с теорията, как се справят и с практиката. Триото се допълва с пловдивчанката Лилия Думбалакова. Извън терена дамите ще бъдат подпомагани от рефера от Втора лига Рюстем Карагарен, който ще вдига таблото за смените като четвърти съдия на двубоя.
   От ФК Евроколеж заявиха, че входът за техните домакински срещи в Трета лига на спортния комплекс в Оризари винаги е бил винаги свободен и за този мач, към който може да има повишен интерес заради реферската бригада, не предвиждат да пуснат платен вход с билети.
Интересното е, че през минали сезон тима на Евроколеж се прочу из цяла България със заформения бой на срещата им в Първомай. Освен това футболистите на тима бяха сред най-наказваните в тогавашната "В" група, главно за получени жълти и червени картони.
 
използвани са материали на прес-службата на ЗС на БФС

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...