A+ R A-

Изтеглиха жребия за "Б" обласните групи

Сряда, 24 Август 2016 22:20 | | |

Оценете
(1 глас)
Изтеглиха жребия за "Б" обласните групи
Днес се състоя съвещание с представителите на клубовете от четирите "Б" областни групи. То бе ръководено от Секретаря на ЗС на БФС - Пловдив Огнян Златков. От 12,00 часа бяха поканени групите ИЗТОК и СЕВЕР, а от 13,00 часа - ЗАПАД и ЮГ. Беше теглен жребий за съставянето на програмите в четирите групи.
"Б" областна група (запад) - мъже: Групата е съставена от 12 тима. Програмата е без междинни кръгове, а заради президентските избори 9 кръг ще се играе в събота - 5 ноември. Къде ще играят отборите домакинските си срещи: ПФК Марица-1921 (Пловдив) втори отбор - на стадион "Марица", Олимпия (Оризари) - в Брестовица, , Спортинг (Бенковски) - в село Войсил, ПФК Брестник-1948 - в с. Брестник. Останалите отбори ще играят на стадионите в селищата, където са регистрирани. Програмата за първенството можете да видите ТУК.
"Б" областна група (изток) - мъже: Групата е съставена от 12 отбора. Заради президентските избори 9 кръг ще се играе само в събота - 5 ноември.
    Спортно-техническата комисия не посочва отбори, който ще играят на други стадиони, освен на тези в селищата, където са регистрирани клубовете. Програмата за първенството можете да видите ТУК.
"Б" областна група (юг) - мъже: Групата е съставена от 12 тима. Програмата е без междинни кръгове, а заради президентските избори 9 кръг ще се играе в събота - 5 ноември. Шипка-2015 (Асеновград) ще играе домакинските си мачове в с. Конуш. Програмата за първенството можете да видите ТУК.
"Б" областна група (север) - мъже: Програмата все още не е достъпна, като се очаква ЗС на БФС да я уточни и въведе утре.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...