A+ R A-

"A" ОФГ започва с комшийско дерби, изтеглиха жребия днес

Вторник, 16 Август 2016 19:49 | | |

Оценете
(4 гласа)
ФК Житница ФК Житница архив

В сградата на ЗС на БФС - Пловдив се проведе съвещание с представителите на отборите от "А" областна група. То бе ръководено от Секретаря на ЗС на БФС Огнян Златков.
   На съвещанието беше уточнено, че се продължава с традицията от миналия сезон при сходни екипи домакините да сменят своя.
   Картотекирането на футболистите трябва да приключи до 25 август, четвъртък, а в петък ще се картотекират само отделни играчи.
   След това беше изтеглен жребий за местата на отборите в програмата за полусезона. Той отреди още в първия кръг дерби между съседните села Житница и Калояново, като домакини ще бъдат оранжевите.

Програмата е с един междинен кръг - на 14 септември, когато мачовете ще бъдат от 18,00 часа. Заради президентските избори 11. кръг ще се играе в петък - 4 ноември. Пет клуба - Сокол-2014 Долни Воден, Секирово, Калояново, Кричим и Вихър Войсил изявиха желание да играят домакинските си срещи в неделя, а останалите 11 клуба поискаха да ритат в събота.
   Момино (Момино село) ще играе мачовете си на стадион "Пловдив", а Секирово - на стадиона в кв. Секирово на град Раковски.

Програмата за новия сезон в групата можете да видите Т У К !

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар