A+ R A-

Феновете на Спартак с апел. Търсят спасител...

Вторник, 16 Август 2016 19:30 | | |

Оценете
(0 гласа)
Феновете на Спартак с апел. Търсят спасител...

Феновете на Спартак излязоха с апел към местния бизнес от официалния сайт на клуба, търсейки спасител, който да продължи каузата и да възстанови Спартак. Не става ясно, обаче, дори и да се появи такъв човек как той би могъл да изпълнява тези функции, след като сегашното ръководство на клуба продължава да е действащо, а клуба да развива дейност, макар тя да е само в ДЮШ. Припомняме, че по решение на ръководството на Спартак С94, както е името на клуба след обединението със Сокол (Коматево), беше разпуснат представителния тим на клуба само два дни преди старта за шампионата и само ден след последната контрола от подготовката на отбора. Клубът запази отборите от ДЮШ, както и мястото си в елитната юношеска група до 17 години.

Публикуваме апела на спартаклии без редакторска намеса:

 

"Знаем, че вече е късно, факт е, че т.нар. ръководство на отбора закри първия отбор на Спартак само два дни преди първия мач в новото първенство, само и само, за да няма възможност да се действа бързо и любимият ни клуб да започне на чисто поне от най-долните нива, но изчистен от паплач на високо ниво. Георги Колев и Тодор Симеонов си гледат своите интереси, нямащи нищо общо със Спартак, досега гледаха да печелят дивиденти от името и марката Спартак.

Ние, привържениците на Спартак Пловдив, се обръщаме към пловдивския бизнес с молба, да не оставят този славен отбор да отиде в небитието и забравата. Сигурни сме, че всеки пловдивчанин, някак, някога се е докоснал да магията Спартак, било чрез дядо, баща или роднина, имал досега с любимия ни отбор.

Едва ли няма останал поне един бизнесмен в града или страната, на който като чете тези редове не му трепва нещо! Да, ТИ (или ВИЕ) същия, недей отминава с лека ръка тази молба на толкова много хора. За голяма маса пловдивчани този отбор значи много, ТИ ще направиш много хора щастливи. Вече имаме много гробокопачи на Спартак, техните имена ще се помнят с черни букви, нека ти да дадеш светлина на толкова изстрадалите привърженици на Спартак и бъди сигурен, че тази добрина ще се върне многократно с времето. Хиляди пловдивчани ще ти бъдат благодарни!

Очакваме те, вярваме, че в тази държава не всичко е окрадено, някъде има хора, които знаят какво значи едно име, какво значи чест и достойнство. Пари трябват, но не всичко е пари, в случая те молим за първото, за да се върне и славата!"

 

източник: spartakpd.info

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • ВАШТЪ Марица ЖЪЛТУРЦИ даЕва силиций прокажини :lol: .Останете си вечно ...

  Прочетете още...

   
 • Подмий задника, манго!

  Прочетете още...

   
 • Нефтофимик отписаха мача с Ботев! Мацата и Венци Христов на скамейката ...

  Прочетете още...

   
 • Ама нафтата бяха отписали мача бе хора не се възгордявайте,т е накрая си ...

  Прочетете още...

   
 • Тоя пък опъвай една злобарка и лягай да спиш.

  Прочетете още...

   
 • Жълта смрад,взехте на послдък да си отваряте чофките,та толкова скоро ще ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...