A+ R A-

Феновете на Спартак изригнаха отново: "Лъснаха подмолните действия на ръководството! Желаещи да помогнат на Спартак не са липсвали!"

Четвъртък, 11 Август 2016 23:31 | | |

Оценете
(1 глас)
Kолаж Kолаж spartakpd.info

Официалния сайт на Спартак продължава да публикува от името на феновете. Чрез статия в сайта те твърдят, че е имало кой да помогне на клуба, но сегашното ръководство не е пожелало това, тъй като условието е било те да се оттеглят. Официалния сайт на Спартак не работеше през последните месеци, но за днес това е втората публикация, като с първата вече ви запознахме. И този път публикацията е без редакторска намеса:

 

"Лъснаха долните машинации на т.нар. ръководство на клуба, което прибързано го изкара от футболната карта. Следващите редове, колкото и емоционални да са показват събитията в клуба през последните часове, след ужасната новина:

ПФК Спартак Пд - не може така лесно да бъде зачеркнат от футболната карта на България. Едно необмислено и прибързано взето решение от хайка некадърници, разбуни футболните духове под тепетата. Как да зачеркнеш с лека ръка, футболният клуб Спартак Пд, при положение че световни величия от ранга на Еузебио, Торес, Симонес и т.н. са имали респект от този славен клуб.

Как се взе това решение, имаше ли предварителни разговори ???
Питаме ние истинските привърженици на отбора, които от 5 г. бяхме прогонени от унищожителната политика на ръководството в лицето на неговия президент Георги Колев и компания.

Защо се освободиха от ръководството хора като Людмил Божилов, ръководели клуба успешно дори и при по-големи финансови кризи.
Кой Ви даде това право да закривате мъжкият отбор, при положение
ще има много хора, вкл. и бивши футболисти на клуба, привърженици, родители, които искат да помагат, но не при управление на това ръководство.

Къде е ЗС на БФС да излезе с предложение за отсрочка, а не да насрочва веднага бараж за попълване на мястото на Спартак Пд!

Къде е кметът или той се появява само преди избори? Господа осъзнайте се, дайте акциите безвъзмездно и се оттеглете, достатъчно почернихте клуба. Просто напуснете през задния вход, както винаги сте правили
и се махнете завинаги!

Това се редове на привърженици, от които става ясно, че желаещи да помагат на клуба не са липсвали, но е действано зад гърба на всички. Може ли два дни преди първия мач за първенство да се взима такова крайно и изключително важно решение. Очевидно, за да няма ответно действие от милеещите за клуба, се действало много бързо със зоналното БФС, че даже и организираха бараж за отрицателно време.

Борбата с вас, господа, тепърва започва!!!!"

 

източник: spartakpd.info

 

PlovdivDerby.com ще продължава да следи ситуацията около славния пловдивски клуб. Готови сме да публикуваме позицията и на ответната страна при тяхно желание.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар