A+ R A-

Михаил Аврионов е новият треньор на Асеновец. Тимът ще се бори за оцеляването си

Вторник, 12 Юли 2016 01:28 | | |

Оценете
(0 гласа)
Михаил Аврионов е новият треньор на Асеновец. Тимът ще се бори за оцеляването си

Михаил Аврионов е новият треньор на Асеновец. Той наследява  поста от подалия оставка Борислав Караматев. Както вече ви съобщихме, Караматев и помощникът му Спасов подадоха оставки, поради несъгласие с позициите на новоизбрания през месец юни Управителен съвет.

Михаил Аврионов е роден на 27 юни 1980 в София и е юноша на Левски (София). Започва кариерата си на футболист именно от Асеновец. Преминава през Левски (Карлово), Янтра, Етър, Спартак (Варна), за да се завърне отново в родния си клуб. Преди няколко години започва работа като треньор в ДЮШ на Асеновец. През този сезон той постига сериозен успех, като водения от него отбор стига до полуфинал в първенството.

Помощници на Михаил Аврионов ще бъдат Йордан Жаров и Веселин Филипов - и двамата свързани с асеновградския клуб. Аврионов е споделил пред членове на УС, че целта пред отбора ще бъде оставане в Югоизточна Трета лига, разчитайки на юноши на клуба и няколко по-опитни футболиста.

И през това лято Асеновец бе напуснат от няколко основни състезатяла, които предпочетоха по-голямата сигурност в други клубове. Тодор Тимонов премина в Евроколеж и в понеделник започна тренировки с клуба на базата в Оризари, а голмайсторът на тима Александър Стойчев подсили Борислав (Първомай), като вече участва в първата контрола на първомайци.

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!