A+ R A-

ПЪРВО в PlovdivDerby: Оставки в Асеновец!

Събота, 09 Юли 2016 21:19 | | |

Оценете
(1 глас)
Борислав Караматев Борислав Караматев Асеновец

Играещият старши треньор на "Асеновец" Борислав Караматев и помощникът му Даниел Спасов хвърлиха оставки, разбра от свой източник PlovdivDerby.com. Причините за оставките са неразбирателство с новоизбрания Управителен съвет на клуба и по точно с представителите на Община Асеновград. Както ви информирахме, преди месец се проведе Общо събрание в асеновградския клуб, като след провеждането му беше излъчен и новият Управителен съвет. В него попаднаха Ангел Димитров, Драгомир Георгиев, Eнко Найденов, Никола Москов, Георги Любенов, Борислав Ангелов и Валери Стефанов. До тогава Стефанов заемаше поста председател на УС и остана в него и след събранието. Новите лица в УС на клуба са трима представители на Община Асеновград, двама ветерани, както и местен бизнесмен.

Борислав Караматев водеше тима на "Асеновец" през последните няколко сезона, а помощникът му Даниел Спасов се присъедини към него преди началото на сезон 2015/2016. През зимната пауза имаше сътресения в асеновградския клуб, след като имаше предложение в Общинския съвет за намаляване на субсидията полагаща се на клуба. Все пак до това не се стигна, но неяснотите при станимаклии останаха, а надеждата за по добро бъдеще се крепеше именно на новоизбраното ръководство.

Отборът на "Асеновец" все още не е започнал подготовка за новия сезон в Югоизточна Трета лига. PlovdivDerby.com ще продължи да следи ситуацията в клуба.

 

(Снимка в Галерията: Даниел Спасов)

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар