A+ R A-

Феновете в Асеновград чакат с надежда Общото събрание на ФК Асеновец

Петък, 17 Юни 2016 01:03 | | |

Оценете
(0 гласа)
Феновете в Асеновград чакат с надежда Общото събрание на ФК Асеновец

Днес - 17 юни от 17:30 ч. в сградата на стария съвет в Асеновград ще се проведе Общо събрание на ФК Асеновец. Това е втори опит за провеждане на събранието, след като през месец април то не успя да се проведе поради грешка в документацията. Все пак тогава бе взето решение да бъде направен нов опит за провеждането му - през месец юни. На предишния опит за провеждане на събранието присъстваха футболния отбор на клуба, както и малцина заинтересовани от ситуацията в Асеновец. Направилите заявки за дейно участие в клуба местни общественици, както и изразили различни мнения през изминалите месеци, не се появиха на сбирката тогава. В дебата единствено се включи местния бизнесмен Борислав Ангелов, който подпомага футболния отбор периодично. Борислав Караматев остана силно разочарован от тогавашните събития около събранието.

Дневният ред за предстоящото Общо събрание включва пет точки:
 1. Приемане на отчета за дейността на сдружението за 2015 година
 2. Освобождаване на председателя на УС на ФК
 3. Избор на председател на УС на ФК
 4. Освобождаване и избор на членове на УС на ФК
 5. Други
Припомняме, че станимаклии преживяха драматична зима, по време на която имаше предложение за намаляване на субсидията, която получава клуба, но Общината в последния момент промени предвижданото намаление и субсидията остана без реална промяна. От клуба смятат, че тя съвсем не е достатъчна. Валери Стефанов коментира тогава, че за развитието на клуба, ДЮШ и евентуалното изкачване на представителния тим в по-горна група в бъдеще е нужно в УС на клуба да бъдат избрани хора, които да работят и помагат на Асеновец.

От фейсбук страницата на Асеновец лаконично коментираха съобщението за предстоящото общо събрание по следния начин:
"Ще се избира нов Управителен съвет и дискутира накъде ще ни вее вятъра на промяната. Ще ни има ли изобщо на футболната карта, само ще си живуркаме по окръжните групи или пък ще се намери някой финансово стабилен мераклия..."

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар