A+ R A-

Много шум за нищо: Розова долина няма да играе във Втора лига

Понеделник, 13 Юни 2016 20:37 | | |

Оценете
(0 гласа)
Много шум за нищо: Розова долина няма да играе във Втора лига

Днес Управителният съвет на футболен клуб „Розова долина“ се срещна с ръководството на Общината. На срещата общинското ръководство представляваха кметът на община Казанлък Галина Стоянова, председателят на Общинския съвет Николай Златанов и заместник – кметът Михаил Михайлов. От страна на футболния клуб участваха новият председател на Управителния съвет на клуба бизнесменът Георги Мермеклиев,  Кънчо Папазов и Антон Керанов и други.

Присъстващите разгледаха заедно поканата на БФС за участие на ФК “Розова долина“ във Втора професионална лига, досегашната Б група.
Ръководството на община Казанлък и УС на ФК “Розова долина“ заедно се обединиха около мнението, че към момента ФК“Розова долина“ не отговаря на условията, които БФС поставя за участие във Втора професионална лига, а именно: състояние на градския стадион, административен потенциал за ръководене на професионален клуб и невъзможност да се отговори на необходимостта от бюджет за обезпечаване на участието.

Ръководството на община Казанлък и УС на ФК “Розова долина“ благодариха за представянето на отбора в сезон 2015 г. – 2016 г. и си поставят за цел да работят за затвърждаването на постигнатите позиции и за подготовката на отбора и Детско-юношеската школа, така че да отговорят на изискванията за Втора професионална лига в бъдеще.
Участниците в срещата благодариха на всички привърженици на ФК “Розова долина“ за подкрепата, която се надяват да продължи!

 

източник: kazanlak.com

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар