A+ R A-

Сливен изпадна безславно, но продължава да се хвали с победата над Евроколеж

Четвъртък, 12 Май 2016 18:25 | | |

Оценете
(0 гласа)
Сливен изпадна безславно, но продължава да се хвали с победата над Евроколеж
“Очаквах тази победа, но тя дойде твърде късно. Играхме добре и по начин, по който играем във всеки един двубой. Осъзнавам, че футболистите на Евроколеж може да са ни подценили, но това не омаловажава труда на целия отбор. Не мога да кажа, че изиграхме най-силния си двубой през сезона, но все пак победихме. Изключително съм доволен от поведението на момчетата в последните 20 минути, когато бяхме подложени на сериозен натиск от домакините. Не се огънахме и успяхме”, коментира за zona90.com Милен Стоянов.
Опитният футболист, който води най-младия отбор в групата, обърна внимание на психологическия проблем при развитието на младите футболисти.
“Основният ни проблем е, че след като получим гол пада духа и мотивацията на целия отбор. Поредицата от загуби и получени голове, логично влияят на психиката на тези млади момчета. Отборът има нужните качества, но съществената разлика между нас и останалите отбори е опитът”, сподели още Стоянов.
ОФК Сливен изпада от Югоизточната В група, като от следващия сезон ще се състезава в Областната група на Сливен. Именно обаче този факт буди притеснения в клуба.
“Надявам се, да успеем да запазим сегашния отбор. Осъзнавам обаче, че без парична мотивация трудно можем да го сторим. Мислим върху разрешаването на този проблем”, завърши Милен Стоянов.
 
източник: Зона90

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар