A+ R A-

Варварство: В Кричим ритаха по главата играч на Белозем! Последваха сериозни наказания!

Вторник, 10 Май 2016 17:19 | | |

Оценете
(1 глас)
Варварство: В Кричим ритаха по главата играч на Белозем! Последваха сериозни наказания!

За жесток побой над футболист на Белозем по време на мач в Кричим сигнализира кметът на селото Иван Тачев.

"Случи се нещо варварско, което умът ми не го побира. Не зная как такова зверство може да се случи в европейска страна. Нашият футболист Иван Кавалов бе малтретиран така, както не се бият и животни. Най-лошото е, че в този инцидент бе намесен и общински съветник, който трябва да е за пример. Мачът в Кричим бе спокоен и нищо не предвещаваше този лош край.

Водехме 3:0, когато Кавалов неразумно влезе отзад на техен състезател. Още преди съдията да му е показал заслужен картон, срещу Иван скочи техният играч и го повали само с един удар. След това въпросният Мустафа Шерифов най-варварски му стъпи с бутоните на главата. Малко след това пък десетина души от трибуните нахлуха на терена и започнаха да се саморазправят с момчетата от нашия отбор, сред които и ветеранът Митко Митрев.

Най-деен бе един друг с фамилия Шерифов, за когото разбрах, че е общински съветник. По-късно научихме, че подобна участ е сполетяла и отбора на Голям чардак. Призовавам хората от Зоналния съвет да наложат най-строго наказание на Кричим, тъй като там е опасно за футбол. Ние ще си търсим правата дори в съда", категоричен бе Тачев пред marica.bg.

 

Днес дисциплинарната комисия излезе и с наказания по казуса. Вижте ги:

По член 37(1) 1в от Дисциплинарния правилник се налага наказание лишаване от домакинство за 3(три) срещи и глоба от 937,50(деветстотин тридесет и седем) лева на отбора на ФК"Кричим" гр.Кричим
По член 22(1) Г и Е от Дисциплинарния правилник се наказва със спиране на състезателни права за 7(седем) срещи състезателят на ФК"Кричим" Мустафа Шерифов.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!