A+ R A-

Общото събрание на Асеновец пропадна, нов опит за провеждането му след два месеца

Понеделник, 18 Април 2016 21:01 | | |

Оценете
(0 гласа)
Общото събрание на Асеновец пропадна, нов опит за провеждането му след два месеца

Общото събрание на ФК Асеновец (Асеновград) ще се проведе отново през месец юни. Събранието, което бе насрочено за петък през миналата седмица, не успя да се проведе поради грешка в документацията. Все пак бе взето решение да бъде направен нов опит за провеждането му след два месеца.

На срещата в петък присъстваха целият футболен отбор на клуба, както и малцина заинтересовани от ситуацията от клуба. Направилите заявки за дейно участие в клуба местни общественици, както и изразили различни мнения през изминалите месеци, не се появиха на сбирката.

Единствено в срещата се включи местния бизнесмен Борислав Ангелов, който подпомага футболния отбор периодично. Ангелов взе думата и говори за смислените неща, които трябва да бъдат направени във футбола. Борислав Ангелов заяви, че ще продължи да помага на клуба, но трябва сериозно да се помисли относно амбициите клуба и подобряването на спортната база.

По този начин ситуацията в клуба остана непроменена и по всичко личи, че футболния клуб го очаква горещо лято, в което ще бъде решено бъдещето му съществуване.

Играещият-наставник на Асеновец Борислав Караматев коментира, че е останал разочарован от поредната проява на незаинтересованост от страна на местната общественост към футбола в града.

“Като голямо разочарование мога да определя случилото се на събранието. Всички, които заявиха интерес, не присъстваха. Това за мен е сигнал, че към футбола съществува тотална незаинтересованост. Когато липсва скандала, споровете, не им е интересно изглежда на въпросните хора. За мен това са футболни хора в кавички. Опитахме се да обсъдим идеи, предложения, но отново помежду си. Това за мен са хора, които нямат никакъв интерес във футбола и само се стремят да създават интриги. Целта им е да се доберат до някакви позиции”, коментира пред zona90.com Караматев.

 

източник: Зона90

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!