A+ R A-

Още СКАНДАЛНИ кадри от коридата в Първомай ЕДИНСТВЕНО в PlovdivDerby.com!

Сряда, 06 Април 2016 18:14 | | |

Оценете
(0 гласа)
Още СКАНДАЛНИ кадри от коридата в Първомай ЕДИНСТВЕНО в PlovdivDerby.com!

С видеото, което публикуваме днес, ще приключим поне за сега темата "Масово меле на Борислав - Евроколеж"! С днешния видеоматериал мислим, че ще изчерпаме всичко, което се случи на скандалния двубой. Успяхме да се сдобием с кадри, на които се вижда, как футболистът на Евроколеж Бончев, който с постъпката си при изпълнение на тъч даде старт на ексцесиите, все пак е ритнат от неизвестен за нас мъж, докато тича към тунела, държейки се за ръката, която нарани при удара си срещу играча на Борислав.

 

Припомняме Ви, че още в събота вечерта, първи ви информирахме за скандалите на този двубой, позовавайки се на публикации във фейсбук страниците на двата отбора (ВИЖ ТУК). В неделя сутринта, публикувахме позицията на спортния директор на Евроколеж Григор Иванов (ВИЖ ТУК), който в последствие във вторник обвини медиите в "журналистически интерпретации" и се отметна от думите и твърденията си (ВИЖ ТУК).  В понеделник първи и единствени ви показахме видео материал от голяма част от ексцесиите (ВИЖ ТУК), а днес приключваме темата с последното засега видео, до което стигнахме. В крайна сметка в PlovdivDerby.com сме на мнение, че истината е над всичко, и въпреки обидите, с които бяхме засипани от спортния директор на Евроколеж в неделя сутринта, ние сме хората, които днес успяват да докажат поне малка част от твърденията му!

 

Публикуваме и позицията на Ники Бончев за случилото се изказана пред 7 дни спорт в понеделник: "Случи се това, че сме честен отбор. Не поискахме да вземем пари от домакините, за да загубим. Излязохме за честта си. Сто на сто са ги дали на съдиите. Защото се свиреше 300 на 0 за домакините. Отгоре на всичко провокациите не спряха цял мач. Спрямо мен също. Мачът вървеше много нервно. Така 4-5 минути преди края в една ситуация получих удар в гръб от съперник. Не го видях. Свали ме на земята. Просто не издържах и отвърнах. Ударих му един здрав. Така се стигна до мелето. Нахлуха сигурно към 50 зрители да ме бият. Аз съм здрав, но 50 ми идват много. Иначе ги каня един по един всичките да се пробваме. Даже по двама. Да заповядат където искат в Пловдив, ще ги видя колко са смели."

 

Медия

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...