A+ R A-

БФС-ченге поискало писмени обяснения от шеф на Евроколеж!

Сряда, 06 Април 2016 09:20 | | |

Оценете
(0 гласа)
БФС-ченге поискало писмени обяснения от шеф на Евроколеж!

Представител на БФС, който се занимава със съмнения за уредени мачове, е поискал вчера от спортния директор на Евроколеж Григор Иванов писмени показания за твърденията му, че от Борислав Първомай са се опитали да подкупят тима на колежани. Припомняме ви, че в неделя сутринта г-н Иванов сам се обади в PlovdivDerby.com, за да изкаже позицията си за коридата в Първомай. В разговор с главния редактор на PlovdivDerby.com той заяви, че 150 фена от Първомай са ритали провинилия се играч на Евроколеж Николай Бончев, както и че преди мача от Борислав са предложили пари и банкет, за да си осигурят победата. Категорично г-н Иванов заяви пред PlovdivDerby.com, че стои зад думите си, след като бе предупреден, че ще бъде цитиран (ВИЖ ТУК).

 

Вчера на извънредното заседание на ЗС на БФС обаче, от Иванов са поискани писмени обяснения за това кой, къде и кога е предложил пари. Той е получил време до 16:00 часа да предаде писмените си показания. Вместо да облече твърденията си във факти, г-н Иванов е заявил пред членовете на комисията, че всичко това са журналистически интерпретации. От Евроколеж дори внесоха писмо в ЗС на БФС, с което хвърлят вината върху "сайтове и вестници".

 

Междувременно представители на управителния съвет на Борислав се свързаха с PlovdivDerby.com, за да изискат запис на разговора ни с г-н Иванов.

 

Днес двата клуба ще излязат с обща декларация осъждаща ексцесиите по време на срещата в събота. Декларацията е инициирана от първомайци, които настояват името на клуба им да бъде изчистено.

 

Бел.ред.: PlovdivDerby.com от повече от 5 години се опитва да стои далеч от спекулации, интерпретации и подвеждаща информация. PlovdivDerrby.com се превърна в регионален спортен лидер именно защото спечели доверието на своите читатели, публикувайки ежедневно максимално коректна информация. Именно за това ни е изключително неприятно, когато футболен ръководител или който и да било, дава изказване пред нас, след като сам ни е потърсил за това, желаейки ние да сведем позицията му до читателите си, а след това обвинява "сайтовете и вестниците" в некоректно отношение и интерпретации. Разбираме афекта на г-н Иванов на сутринта след двубоя с Борислав Първомай, разбираме и подминахме словесните обиди, които отнесохме за това, че сме си позволили да отразим случилото се. Но да обвиниш в лъжа "сайтове и вестници", някои от тях, зад които не стоят големи медийни консорциуми и единствения им актив е доверието на читателите - е меко казано некоректно!

12966442 979500205469154 2085284715 n

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Пак наши и ваши. Какво правят в състава футболисти от Сливен. Отборът им ...

  Прочетете още...

   
 • Ок, но ако има удар и директен червен картон съдията ли ни е виновен.

  Прочетете още...

   
 • Директният червен картон, особено ако е за удар срещу противник, може да ...

  Прочетете още...

   
 • Буфер. Миришеш отдалече! Бягай бързо да видиш майка ти, че легендата ...

  Прочетете още...

   
 • Днес със сигурност пак ще предизвиква феноветв, но важното е те да ...

  Прочетете още...

   
 • Имаше среща, на която хората от Доверие обясняваха на дълго и на широко ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!