A+ R A-

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО от боя в Първомай САМО в PlovdivDerby.com!

Понеделник, 04 Април 2016 19:08 | | |

Оценете
(6 гласа)
ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО от боя в Първомай САМО в PlovdivDerby.com!

PlovdivDerby.com предоставя ЕКСКЛУЗИВНО на вашето внимание кадри от коридата на скандалния мач Борислав - Евроколеж. Вече ви запознахме с всички гледни точки по казуса, а сега ще Ви покажем най-безпристрастната позиция - тази на видеокамерата. Записът ни бе предоставен от домакините на двубоя в лицето на члена на управителния съвет на първомайци Костадин Момчилов.  Г-н Момчилов призна, че в откъса, който изпрати до редакцията ни липсва първия момент от скандала, в който футболистът на Борислав удря шамар на Бончев от Евроколеж, след което втория се нахвърля с юмруци върху играча на домакините.
"Нашия клуб е на 90 години и от известен период от време се опитваме да градим нещо стойностно. Ние играем честно и почтено във всеки мач. Смея да твърдя, че нямаме вина и на 1% за случилото се в този двубой. Нямам представа, защо Евроколеж се държаха така агресивно и към съдиите и към нас през целия мач. Думите на Гриша Иванов, че сме искали да купим мача или че 150 наши фена са навлезли на стадиона - въобще не искам да ги коментирам. До ден-два ще качим целия запис на срещата в youtube, за са се види, че няма монтаж на кадрите, които ви предоставяме. Утре ще предоставим и целия запис на зоналния съвет на БФС", заяви г-н Момчилов пред PlovdivDerby.com.

Предупреждаваме Ви, кадрите са изключително грозни!

 

Иначе PlovdivDerby.com първи ви информира за случилото се на стадиона в Първомай позовавайки се на източници свързани с двата клуба (ВИЖ ТУК). На следващия ден получихме обаждане от спортния директор на Евроколеж, който обяви пред нас интересна версия за 150 нахлули на терена фена, за ритане на паднал футболист в главата и тялото и още, и още... (ВИЖ ТУК). Прочетете двата предходни материала и сами преценете, каква е истината.

 

Очакваме и с интерес от Борислав Първомай да публикуват в youtube целия немонтиран запис на срещата, за да се убедим, че не са скрили нищо от обществеността, тъй като видеото, което получихме има изрязани моменти и по-точно моментът, в който номер 2 от гостите се прибира към съблекалнята и е пресрещнат от 4-5 цивилни мъже!

Медия

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...