A+ R A-

Ясна е програмата за "А" и "Б" областните групи

Сряда, 10 Февруари 2016 19:51 | | |

Оценете
(0 гласа)
Ясна е програмата за "А" и "Б" областните групи

Днес стана ясна програмата за пролетния полусезон на "А" областна група с точните дати и часове на срещите. Има един междинен кръг - на 11 май.
   ФК Момино играе домакинските си срещи на стадион Пловдив. Първият пролетен кръг ще се изиграе на 27 и 28 февруари от 15 часа.

 

Станаха ясни и програмите в "Б" областните групи:

В "Б" областна група - изток има един междинен кръг - на 18 май. Първият пролетен кръг ще се изиграе на 26 и 27 февруари от 15 часа.

В "Б" областна група - север има един междинен кръг - на 18 май. Тимът на Раковски играе домакинските си срещи на стадиона в кв. Секирово. Първият пролетен кръг ще се изиграе на 26 и 27 февруари от 15 часа.

"Б" областна група - запад:  Марица (Пловдив) играе домакинските си срещи на ст. Марица, Белащица - в Ягодово, Спортинг (Бенковски) - във Войсил, Олимпия (Оризари) - в Брестовица. ЗС на БФС не съобщава за междинни кръгове. Първият пролетен кръг ще се изиграе на 6 март от 15 часа.

"Б" областна група - юг: Тимът на Шипка-2015 (Асеновград) ще играе домакинските си срещи на ст. Шипка. ЗС на БФС не съобщава за междинни кръгове. Първият пролетен кръг ще се изиграе на 6 март от 15 часа.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар