A+ R A-

Областната управа в Пловдив покани 4-те пловдивски клуба на среща

Четвъртък, 17 Декември 2015 19:14 | | |

Оценете
(0 гласа)
Областната управа в Пловдив покани 4-те пловдивски клуба на среща

Областният управител на Пловдив Здравко Димитров покани шефовете на четирите пловдивски футболни клуба – Локомотив, Ботев, Спартак и Марица, за да разговаря с тях за проблемите и с какво би могла Областната управа да помогне за тяхното разрешаване. Срещата ще се проведе на 18 декември, петък от 10 часа в Заседателната зала на администрацията.

Здравко Димитров е предвидил по време на срещата да връчи на клубните шефове и книгата “17 крачки към безсмъртието”. Книгата на дългогодишния спортен журналист и коментатор Диян Никифоров е посветена на националния ни отбор по футбол в периода 1992 – 1994 година, когато беше постигнат и най-големия успех в историята на българския футбол. 

Желанието на г-н Димитров е книгата да стигне най-вече до школите на клубовете, за да могат младите и подрастващи футболисти да научат как се е стигнало до четвъртото място в САЩ през 1994 година и да имат своите примери за подражание.

Припомняме, че подобна инициатива има и от страна на кмета на Община Пловдив Иван Тотев, който до момента проведе подобни срещи с представители на Ботев и Локомотив. От Общинската администрация заявиха за сайта zona90.com, че има планувани подобни срещи с представители на Марица и Спартак, но все още няма насрочени срещи.

 

източник: Зона90

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар