A+ R A-

Единствено ЗС на БФС Пловдив продължава да крие съдийските назначения, скандалът продължава да назрява Избрана

Вторник, 08 Декември 2015 14:52 | | |

Оценете
(0 гласа)
Единствено ЗС на БФС Пловдив продължава да крие съдийските назначения, скандалът продължава да назрява ФБ страницата на "Марица" Пловдив

Продължават проблемите около съдийството в първенствата администрирани от Зонален съвет на БФС-Пловдив. След есенния полусезон , в който масово отборите недоволстваха от критериите и начина на рефериране на мачовете се зададе недоволство и по другият проблем свързан със съдийството, който също не е от днес. Според ръководители на отбори състезаващи се в групи администрирани от Зонален съвет на БФС-Пловдив, това е единствената зона, в която назначението на съдиите става на тъмно.

"Съдийската комисия на Зонален съвет на БФС-Пловдив пък заложи нови висини в конспирацията при назначенията. Този регион винаги е криел съдийските назначения, но сега имената на реферите не се съобщават дори на отборите. В последните кръгове реферите дават празен протокол на отборите и обясняват, че ще ги добавят в последствие." Това разкрива в свое интервю дадено за сайта Зона90 старши-треньорът на Черноморец Еролин Кючуков. Той като цяло се оплаква от тенденциозно отношение към неговия тим. “Акулите” се обявиха за рекордьор по отсъдени дузпи във вреда на отбора. Десет дузпи в 17 мача бяха отсъдени срещу младия състав на Черноморец (Бургас) през есента, което го прави абсолютен рекордьор по този показател, изчислиха в клуба. Освен тях още дузина тимове от Югоизточна "В" група пропищяха от негативните, според тях, съдийски тенденции.

PlovdivDerby ще продължи да следи развитието на проблема и ще ви информира своевременно.

 

източници: PlovdivDerby; Зона90

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!