A+ R A-

Леля Пенка нахлу на терена: Ицо ще ви е.е майката, като вземе футбола

Понеделник, 07 Септември 2015 20:00 | | |

Оценете
(4 гласа)
Леля Пенка нахлу на терена: Ицо ще ви е.е майката, като вземе футбола

Леля Пенка, майката на Христо Стоичков, задмина сина си по пиперлив език. Тя извади завиден арсенал от попръжни по време на мача Вихър-Ясно поле във Войводиново. Гневът на известната родителка се отприщи след няколко спорни решения на рефера Георги Кабаков.
Запалената фенка си изпусна нервите и забесня на тъчлинията след отменен гол заради измислена засада в полза на тима от селото на легендарната осмица. Неотсъдена дузпа съвсем разгневи Пенка. Наложи се местни жители да я укротяват, за да спасят страничния рефер от линч.


Имаш ли тебешир да нарисуваш дузпата? Дайте му очила на байрактаря! Този няма да яде бой тук. ама в наше село, като дойде... Ицо, като вземе футбола ще ви .... майката, викаше афектираната жена. Тя залодозря. че мачът е решен на маса с репликата: "Май теле са обещали тук!".


Немалко критики от устата на Пенка отнесе главният рефер Георги Кабаков. Той ръководи в стил Христо Ристосков - без да си дава зор от центъра на терена, тъй като предната вечер бе кум на сватбата на Тодор Тимонов.


Преди началото на мача във Войводиново Пенка Стоичкова отиде при Кабака, като му предложи да опита няколко джанки, които беше събрала Реферът отказа, а майката на Модерния лев на шега му заяви, че ако не свири правилно, ще извади прашката да го цели с костилките. До стрелба не се стигна, защото леля Пенка беше забравила оръжието с ластиците у дома. а и езикът бе достатъчно остър, за да се налага да стреля. Докато преживяваше мача. в който любимият Ясно поле падна с 2:1, Стоичкова изпафка дузина цигари.
Нищо обаче не можеше да спаси гостите от загубата, дошла след попадения на Николай Каламов и Самуил Мартинов. /Марица.бг

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!