A+ R A-

Ясна е програмата за "Б" ОФГ запад и север

Вторник, 25 Август 2015 17:59 | | |

Оценете
(0 гласа)
Ясна е програмата за "Б" ОФГ запад и север интернет

Днес стана ясна програмата за есенния полусезон в "Б" областна група (запад), с точните дати и часове за първите 13 кръга. Програмата е без междинни кръгове, а заради местните избори 8. кръг ще се играе в събота - 24 октомври.
Къде ще играят отборите домакинските си срещи: Олимпия (Оризари) - в село Куртово Конаре, Марица-ветерани (Пловдив) - на стадион "Пловдив", Белащица - в село Ягодово, Спортинг (Бенковски) - в село Войсил. Останалите отбори ще играят на стадионите в селищата, където са регистрирани. Вижте програмата ТУК!

Отново днес стана ясна и програмата за есенния полусезон в "Б" областна група (север) с точните дати и часове за първите 15 кръга. Програмата е с два междинни кръга - на 22 септември (вторник) и на 14 октомври (сряда),  а заради местните избори 10. кръг ще се играе само в събота - 24 октомври.

Всички отбори ще играят на стадионите в селищата, където са регистрирани, а Раковски (Раковски) ще играе на стадиона в кв. Секирово на град Раковски. Самата програма все още не е качена на сайта на ЗС на БФС. Очаква се утре да бъде изтеглена програмата и в зони юг и изток на "Б" ОФГ. 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар