A+ R A-

СНИМКИ: Марица започна подготовка с 24 футболисти

Четвъртък, 25 Юни 2015 13:42 | | |

Оценете
(0 гласа)
СНИМКИ: Марица започна подготовка с 24 футболисти

Отборът на "Марица" започна подготовка за новия сезон, съобщава фейсбук страницата на кършакалии.  В 18 часа вчера на терена на стадион "Марица" старши-треньорът Кирил Андонов и помощникът му Васил Кръстев изведоха група от 24 футболисти. Така "Марица" отново спази традицията да започва своята подготовка преди всички останали отбори. В групата имаше доста нови футболисти, като някои от тях са на проби, а с други е постигната договорка да са част от състава на тима през новия сезон. Йордан Влашки, Даниел Спасов, Християн Христев, Асен Кочев, Светлозар Барашки, Димо Хаджиев, Йълмаз Сюлейман, Стойчо Бебелеков и Георги Георгиев са играчите, които бяха част от състава през изминалия сезон и днес подновиха тренировки. Новите имена, които днес започнаха подготовка са Илиян Енчев, който идва от "Оборище" (Панагюрище) и е юноша на "Марица", Красимир Иванов от "Гигант" (Съединение) - юноша на "Марица", Динко Михайлов от "Спартак" (Пловдив) – юноша на "Спартак" и "Ботев", Запрян Запрянов от "Локомотив" – юноша на "Локомотив", както и вратарят Димитър Георгиев от "Ботев" (Гълъбово), който също е юноша на "Марица". Някои от изброените са били част от "Марица" в миналото и сега се завръщат в "Кършияка". В днешната група имаше и доста млади футболисти, на които е даден шанс да се докажат в предсезонната подготовка и в последствие да останат в редиците на "Марица". В добро настроение футболистите направиха едночасово занимание. Очаква се към тима да се присъединят още нови футболисти, както и такива, които по различни причини не са успяли да присъстват на първата тренировка и ще започнат занимания в последствие.
До този момент има уредени две сигурни контроли - първата на 30 юни срещу "Поморие" в Сопот, където новакът в "Б" група е на подготовка и на 18 юли срещу друг тим от "Б" група - "Ботев" (Гълъбово) в Гълъбово. За останалите контролни срещи все още се водят разговори, като желанието на щаба на "жълто-сините" е те да са срещу съперници от "А" и "Б" група.
До представянето на отбора, което вероятно ще е в края на юли, ще бъде доставена и новата екипировка на тима, която ще е с марката "Спортика". Започват и ремонтни дейности по стадиона, които ще бъдат завършени до началото на шампионата в Югоизточна "В" група.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!