A+ R A-

Брестник победи Червен под яркото слънце в Пловдив

Неделя, 14 Юни 2015 13:42 | | |

Оценете
(0 гласа)
Брестник победи Червен под яркото слънце в Пловдив

Брестник Пловдив победи Червен Асеновград с 3:0 в контролен мач игран на Гагарин. Головете за Брестник вкараха завърналия се от контузия Веселин Тонев и Митко Колев през първото полувреме.А Здравко Чантикронов оформи крайното 3:0 в края на мача.

,,Веско лекуваше една година скъсани връзки и съм много щастлив от това, че се завърна и то с гол. Неговия специалитет са ударите от далечна дистанция, показа го и днес'', коментира треньора на Брестник Крум Георгиев. 

,,Резултатите в тези контроли нямат никакво значение, дали ще бием с 3:0 или ще паднем с 0:3. Аз искам да видя хъс и желание в моите момчета, подплатени с тактическа дисциплина. Резултатите ще ги гледаме следващия сезон. 

Ще се борим за първото място в групата'', допълни специалиста.

Както преди време PlovdivDerby писа, Брестник освободиха 16 мъже от първия отбор, заради слабите резултати през изминалия сезон. Сега в окръжната група ще играят момчета от школата, заедно с част от миналогодишния отбор.  

Тези контроли винаги са от голяма полза, не смятам, че е имало само един отбор на терена. Момчетата на Брестник са много обиграни, но ние залагаме на скоростния футбол и на няколко пъти можехме да вкараме. Взимаме си поуки от мача и продължаваме напред'', коментира пред PlovdivDerby играч на Червен. 

.Трансферния прозорец в Червен никога не е затворен, имаме нужда от подсилване почти във всеки пост. Нямаме финансови възможности за премии и бонуси, но единствено се водим от желанието за игра''.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар