A+ R A-

Сагата с картотеките в Марица приключи за ЧРД на Курдов

Петък, 13 Март 2015 19:53 | | |

Оценете
(0 гласа)
Сагата с картотеките в Марица приключи за ЧРД на Курдов

Днес одисеята около картотекирането на шестте нови попълнения най-сетне приключи, съобщи спортно-техническия директор на "Марица" Тони Стойнов. С разрешението на председателят на УС на "Марица" Георги Попов и подписа на Иван Кесов - член на УС на клуба, новите състезатели са били картотекирани днес в късния следобед. Това повиши настроението на футболистите преди гостуването на "Несебър". За мача няма да са на разположение няколко основни футболиста: Виделен Сердарски, Марко Д'Арженио, Йълмаз Сюлейман и Ирфан Юсеинов. Първите трима имат лични ангажименти, а последният има здравословни проблеми. Отново по медицински причини две от новите попълнения - Петко Фанев и Абип Конедарев няма да са на разположение на ст.треньора Петър Курдов, който пък днес почерпи целия отбор по случай рождения си ден. Тимът ще пътува за Ахелой, където ще се проведе срещата, утре сутрин с клубния автобус.
На проведените днес срещи, от ръководството на клуба отново са заявили, че нямат възможност да издържат клуба.
През следващата седмица ще се проведе среща с кмета на район "Северен" г-н Ральо Ралев, на която ще присъстват освен треньорското ръководство, момчета от школата на клуба с техните треньори и родители. Маричани смятат да отидат при кмета, където ще поискат от него да изясни позицията си относно футболния клуб, както и относно твърде остарялата вече база на стадион "Марица", който е общински.

Днес 54-я си рожден ден празнува старши-треньорът на представителния тим на "Марица" Петър Курдов и краят на драмата с картотеките му идва като своеобразен подарък за празника.
·

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар