A+ R A-

Спартак към Общината: С какво сме по-различни от Локомотив и Ботев?! Избрана

Вторник, 24 Февруари 2015 21:45 | spartak.info | |

Оценете
(4 гласа)
Спартак към Общината: С какво сме по-различни от Локомотив и Ботев?!

Привържениците на Спартак и ръководството на тима се обединиха срещу двойния аршин, с който Община Пловдив действа. Повод за общата реакция е решението от 19 февруари на пловдивските съветници, от което стана ясно, че на Ботев и Локомотив се отпускат общо 200 000 лв. финансова помощ под формата на билети, докато за Спартак и Марица местните велможи не гласуваха и лев, като се оправдаха по изключително странен начин за това си решение.

Привържениците на "гладиаторите" застават твърдо зад позицията на феновете на другите пловдивски отбори, които вече взеха отношение срещу тази несправедливост на общинарите.

Привърженици и ръководство обединени зоват:

С какво Спартак е по-различен от Локомотив и Ботев?! Нима този отбор не е пловдивски? Нима не е дал толкова много на град Пловдив? И Спартак има детска и юношеска школа, която винаги е давала и ще продължава да го прави. Не може Общината да е майка на едни, а да е мащеха за други. Приканваме общинарите максимално бързо да преосмислят това си решение и да го поправят, за да се развива пловдивският спорт и в частност футбола. Нека не се делим, а си помагаме!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!