A+ R A-

Обзор на ''В'' група - есенен полусезон

Събота, 29 Ноември 2014 23:46 | | |

Оценете
(0 гласа)

"В" ГРУПА - КРАТЪК ОБЗОР - есенен полусезон:
► Югоизток: Дори преди изиграването на срещите от последния кръг се вижда ясно, че 4 тима са се откъснали на върха в класирането. Освен Марица, тимовете на Поморие, Миньор (Раднево) и Евроколеж са заели първата четворка. Това са и отборите с реални шансове за влизане в "Б" група. През пролетта обаче ще се види кои от тях имат желание и подготовка да атакуват такава цел. Специалисти прогнозират, че Марица и Поморие ще са двата тима, които сериозно могат да водят борба за по-горното ниво, но изненади не са изключени. Все пак това е "В" група. Едно е сигурно - пролетта се очертава изключително интересна, като се има в предвид изравнените сили на отборите в групата до момента.
► Югозапад: И тук 4 отбора са сочени за претенденти. Водачът Оборище (Панагюрище), Сливнишки герой, Пирин (Г.Делчев) и Миньор (Перник). Разликата със следващите ги отбори не е голяма, така че все още нищо не е ясно. И в тази зона пролетта се очертава твърде интересна.
► Северозапад: Отново 4 отбора имат претенции за първото място. Тук обаче разликата между тези 4 тима е по-голяма, а един от тези 4 тима се явява като изявен фаворит - Спартак (Плевен). Плевенчани вече заявиха, че ще стягат сериозна селекция и единствената цел пред отбора е "Б" група. Останалите - Бдин (Видин), Етър и Академик (Свищов) така и не са показали реални възможности (от нефутболен характер) за атака. Така на северозапад прогнозите стават с една идея по-лесни.
► Североизток: За разлика от останалите 3 зони, тук нещата изглеждат далеч по избистрени. Водач е Дунав с голяма преднина пред Калиакра и Черноморец (Балчик). Специалистите твърдят, че едва ли русенският тим ще допусне изненада, освен при някакъв нефутболен катаклизъм.
► В заключение може да се каже, че ни очаква интересна футболна пролет във "В" групите, като по-напечено ще е в двете южни зони. А за отминалия есенен дял можем да кажем едно - за пореден път се доказа, че "В" групите не са за изхвърляне. Не случайно има срещи, на които присъстват повече зрители от някои мачове в "А" и "Б" група. Дано да се обръща все повече внимание на третия ни ешалон.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...