A+ R A-

Гочо Василев към скаут на Ботев: Напусни Лаута! Няма да мога да ти помогна ако феновете дойдат Избрана

Вторник, 01 Октомври 2013 08:30 | | |

Оценете
(0 гласа)
Гочо Василев към скаут на Ботев: Напусни Лаута! Няма да мога да ти помогна ако феновете дойдат

Сериозен скандал е предотвратил спряганият за нов шеф на черно-бялата школа Гочо Василев. Легендарният футболист на смърфовете е влязъл в ролята на парламентьор, който предотвратил евентуалното взривяване на сериозна бомба на Лаута. Преди няколко дни децата на Локо Пловдив играха градско дерби срещу наборите си от Ботев Пловдив. "Самата среща за съжаление бе изпъстрена с много остри влизания на футболисти и на двата отбора и като цяло е премина доста нервно", разказа за PlovdivDerby.com присъствал на срещата.

В делегацията на гостите е присъствал освен старши треньорът на този набор Тодор Зайцев, а и главният скаут на жълто-черната школа Огнян Атанасов, който е и откривателят на най-успелият български футболист Христо Стоичков. 

Както е известно преди известно време от школата на Ботев привлякоха 3 от най-перспективните деца на Локо Пд и това разпали полемика между двата клуба. Това е станало и причината, след като е видял, че Атанасов присъства на срещата Гочо Василев да го помоли да напусне. С думите: "Трябва да си тръгнеш. Феновете са бесни заради трите деца. Ако решат да дойдат на мача няма да мога да направя нищо и може да стане лошо", Гочето придумал Атанасов да напусне спортен комплекс Локомотив. Откривателят на Стоичков се вслушал в съвета на черно-бялата легенда и си е тръгнал от Лаута, за да не става присъствието му причина за нарастване на напрежението между двата пловдивски гранда.

 

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар