A+ R A-

Нов скандал в Локо! Треньор разцепи школата. Избрана

Понеделник, 03 Септември 2012 11:12 | Тема Спорт | |

Оценете
(0 гласа)
vladimirchernev250Около 14-15 юноши на Локомотив Пд на възраст между 13-14 години няма да могат да подпишат професионални договори, в случай че им бъде
предложен такъв от който и да е български клуб след навършване на пълнолетие. Този сценарий е напълно възможен, в случай че тези момчета напуснат своеволно "Лаута". В канцелариите на стадион "Локомотив" текат ревизии, тъй като новият собственик Веселин Марешки иска да въведе ред и финансова дисциплина.

Именно съмненията за финансови злоупотреби са принудели ръководството на "черно-белите" да се откажат от услугите на треньора на набор 1998 Владимир Чернев. Част от родителите обаче не считат, че децата им са юноши на Локомотив, а са "собственост" на Чернев, и ги натискат да го последват.

На "Лаута" се опасяват, че самите родители едва ли са запознати с футболните закони, защото за юношите се полагат компенсации на клуба. В момента ситуацията е абсурдна - отборът на набор 1998 е разцепен на две заради нежеланието на Чернев да напусне. Така половината от юношите на Локо тренират под негово ръководство на терен край Гребната база, а останалите ся явяват на утвърдените от клуба занимания на "Лаута".

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар