A+ R A-

Стойчо Драмов и Владимир Чернев вече не са треньори в Локомотив

Вторник, 28 Август 2012 10:38 | lportala.net | |

Оценете
(0 гласа)

lokoU17vekta2Ръководството на ПФК "Локомотив 1926" Пловдив съобщи, че всички тренировки на набор 1998 ще се провеждат всеки делничен ден от 18.00 ч. на тренировъчните терени на Лаута под ръководството на новоназначения за целта млад и амбициозен специалист. От Лаута уточняват още, че се разграничават от всички занимания, провеждани извън територията на комплекса и провеждани от други треньори, освен от новоназначения.

От днес извън треньорския щаб на ДЮШ в Локомотив са треньорите Стойчо Драмов и Владимир Чернев, като именно последният бе треньор на родените през 1998-ма година. Ръководството на клуба съобщи още, че е проведена родителска среща с по-голямата част от родителите на децата от тима на Владо Чернев, на която са изложени всички причини за наложеното освобождаване. ПФК "Локомотив 1926" Пловдив има желание да проведе среща и със самите деца, утре, вторник от 18.00 ч. на Лаута.

На този етап тези причини ще бъдат запазени в тайна, с цел запалзване морала, достойнстовто и авторитета на своя доскорошен служител.

Ръководството на ДЮШ ще осигури собствена съблекалня на набор 1998 на територията на комплекс "Локомотив", както и най-добрите условия за тренировка с една единствена цел - всички настоящи деца от този отбор да останат единни на Лаута, за да покоряват заедно нови футболни върхове с "черно-бялата" фланелка.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...