A+ R A-

Изпитват кандидат-треньорите за Ботев днес и утре на Коматево

Понеделник, 27 Май 2013 11:48 | academy.botevplovdiv.bg | |

Оценете
(0 гласа)
komatevo4444444444444Както вече ви информирахме на 23-ти май приключи приемането на документи за кандидатстване за конкурса за треньори в детско-юношеската школа на "Ботев" Пловдив. В петък(24.05) се проведе конкурсът за треньори на вратарите, а днес и утре (27 и 28 май) ще се проведат и изпитите за треньори на отделните набори.

В петък сутринта на ст. "Христо Ботев" се проведе теоретичният изпит за треньорите на вратарите, след което кандидатите потеглиха за базата на "канарчетата" в кв. "Коматево", където се състоя и практическата част.

Тази сутрин в 8:30ч. в хотел "Империал" ще започне теоретичният изпит на кандидатите за треньори на деца на възраст между 7 и 11 години. След края на писмения изпит ще започне и практичният, който ще е на базата в "Коматево". В 14:30ч. ще стартира и писменият изпит за треньори за деца между 12 и 15 години и след края му треньорите ще се отправят към "Коматево" за практическата част.

Във вторник отново в 8:30ч. в хотел "Империал" ще стартира и последният изпит, който е за треньори на юноши между 16 и 19 години. След приключване на теоретичната част кандидатите ще покажат и практическите си умения на базата в "Коматево".

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!