A+ R A-

REFAN SOFIA CUP паралелно с Европейското по футбол (СНИМКИ) Избрана

Четвъртък, 16 Юни 2016 12:36 | | |

Оценете
(1 глас)
REFAN SOFIA CUP паралелно с Европейското по футбол (СНИМКИ)

Футболната треска е обхванала Стария континент. Докато във Франция големите отбори се състезават на Европейското по футбол, то за втори път се провежда Купа "София" - най-мащабният детски фуболен турнир в столицата.

В четири поредни дни, от  9 до 12 юни, на летния турнир се съревноваваха младите футболни надежди в 4 възрастови групи на двете най-модерни бази - Комплекс "Царско село" и комплекс ДИТ.  Над 800 млади футболисти – деца и младежи, премериха сили в 64 мача. Футболните битки преминаха под егидата на инициативата UEFA RESPECT и с генералното спонсорство на „Рефан България", който отново  беше  партньор на футболно съревнование.

Това е поредният жест на благотворителност, с който REFAN подпомага развитието на детско-юношеския футбол в България и по света. REFAN подпомага активно школата на Локомотив Пловдив, за което получи благодарствен плакет от фенове, а по-късно застана и зад друг елитен български футболен клуб - Берое. Козметичният бранд подкрепи най-масовия футболен турнир Evima-Refan Cup  и стана основен партньор и спомоществовател на „Евима Футбол Консултинг". Миналата година REFAN бе спонсор и на най-големия футболен турнир в Каталуния. Подкрепи младото поколение футболисти, като спонсор на най-големия турнир в Испания за юноши Powerade Cup. Със специалното съдействие на собственика на REFAN - Ангел Попов бе осъществено сътрудничеството между школите на Локомотив Пловдив и тази на Еспаньол. Всичко това не е случайно. „Рефан България" се утвърди през годините като силно ангажирана социална компания с много активна дейност в подкрепа на спорта, изкуството, културата, благотворителността и бизнеса.

Шампиони: Набор 2007 - Левски София.

Набор 2006 - Витоша 13.

Набор 2005 - първият чуждестранен тим в редиците на REFAN SOFIA CUP 2016, a именно Макаби Петах Тиква ( Израел).

Набор 2004 - Витоша 13.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!