A+ R A-

В събота ще се проведе третото издание на футболен турнир "Георги Славков - Бенкса"

Сряда, 01 Юни 2016 16:01 | | |

Оценете
(0 гласа)
В събота ще се проведе третото издание на футболен турнир "Георги Славков - Бенкса"

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и Обединени фракции "Bultras" за трета поредна година организират детския футболен турнир "Георги Славков - Бенкса". Тази година надпреварата ще се проведе под егидата на "Кауза Колежа" с мотото: "Да се върнем на стадион "Христо Ботев - да заведем там и децата си!".

Турнирът ще се състои на 04.06.2016г. от 9:00ч., а мачовете ще се изиграят на изкуствения терен на "Футболен комплекс Ботев 1912" с любезното съдействие на ПФК "Ботев" Пловдив.

В турнира ще се включат общо осем отбора, като седем от тях са от пловдивски училища, а осмият е от училище от град Перущица. Тимовете ще бъдат разпределени в 2 групи по 4 отбора.

В група "А" са отборите на СОУ "Константин Величков", ОУ "Княз Александър I", СОУ "Любен Каравелов" и ОУ "Петър Бонев" - Перущица. В група "Б" попаднаха тимовете на ОУ "Стоян Михайловски", ОУ "Васил Левски", ОУ "Димитър Талев" и ОУ "Елин Пелин".

Отново с нас са приятелите на децата ни: изкушенията "22 carats", минерална вода "Леново", Теракомстрой" ООД, благодарим Ви приятели!

Уважаеми пловдивчани, скъпи приятели, ботевисти, елате да ни подкрепите в идеята да запалим "жълто-черната" искра в сърцата на стотици деца, помогнете ни да им покажем по-скоро нашия обновен дом, стадион "Христо Ботев".

Заедно със сигурност ще успеем! Само Ботев!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!