A+ R A-
Грешка
  • JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 43

Стартираме!

Вторник, 14 Август 2012 23:53 | | |

Оценете
(0 гласа)

plovdivderbylogosmallДобре дошли в PlovdivDerby.com, драги пловдивчани, фенове на спорта, локомотивци, ботевисти, маричани и спартакалии. Екипът на PlovdivDerby.com си е поставил за задача да събира всеки ден на едно място всичко от спортния и футболен живот на Пловдив. Нашите репортери винаги ще поднасят информацията и новините от по-различен ъгъл, така че да ви направим съпричастни със случващото се по стадионите и спортните площадки и зали. Всяка информация в PlovdivDerby.com ще бъде проверявана ,преди да бъде публикувана. Новините, които ще копираме от други източници за масово осведомяване ще бъдат обогатявани (при възможност) с наша информация.

startirame

Очаквайте в PlovdivDerby.com експлозивни видео-материали и снимки от най-горещите точки. В PlovdivDerby.com ще се чува думата на феновете на футбола. Чрез нас те ще могат да комуникират с ръководствата на отборите си. На пресконференции и интервюта ние поемаме ангажимента да зададем техните въпроси. В PlovdivDerby.com Ви очакват и още много изненади. Защото ние също сме фенове на спорта и футбола в града ни. Ние Ви обещаваме да работим със същата страст, с която вие подкрепяте любимия си отбор или спортист. Обещаваме Ви също, че ние няма да работим до 17.00 часа , каквато е практиката в пловдивските медии. Напротив! Когато те "заспят", наред ще сме ние.

Присъединете се към нашата facebook страница за да научавате новините първи, през най-популярната социална мрежа. PlovdivDerby.com Ви дава възможност да коментирате всяка публикация. Ще Ви помолим да спазвате добрия тон и да уважавате събеседниците си.

От Екипа на PlovdivDerby.com

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...