A+ R A-

Инфо на PD: Джоров поиска уволнения в ДЮШ! От Локо за момента ще изчакат!

Вторник, 29 Март 2016 19:55 | | |

Оценете
(2 гласа)
Инфо на PD: Джоров поиска уволнения в ДЮШ! От Локо за момента ще изчакат!

Шефът на школата на Локомотив Пловдив Митко Джоров е пожелал шефовете на клуба да освободят двамата от треньорите в черно-бялата ДЮШ, научи PlovdivDerby.com. Единият от специалистите, които според Джоров трябва да бъде уволнен, е старши-треньорът на 19-годишните футболисти Кирякус Георгиу, който съвсем наскоро започна работа на Лаута. Двамата специалисти имали различия за начина на работа с подрастващите. За момента напрежението е туширано и двамата са си стиснали ръцете, твърдят от клуба. На стадион Локомотив дори се е провела оперативка по този повод. 

 

По информация на PlovdivDerby.com в затворен чат на родители, чиито деца тренират в школата на Локо, има публикувана докладната на Джоров до ръководството, в която той настоява за уволнението на гръка и на още един треньор на ДЮШ - Тодор Костов, който води децата до 10-годишна възраст. От Локомотив Пловдив потвърдиха пред PlovdivDerby.com за наличието на такъв документ. На Лаута обаче ще изчакат и няма да взимат прибързани решения.

 

Собственикът Христо Крушарски заяви, че ще се запознае със ситуацията, след което ще вземе решение. Той отново потвърди намерението и желанието си на Лаута възможно най-често да се провеждат родителски срещи, на които да бъдат дискутирани всички казуси свързани със школата и подрастващите футболисти.

 

Опитите ни да се свържем с Митко Джоров по телефона удариха на камък, но си запазваме правото да му дадем думата, за да разкрие причините за предложените от него рокади.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!