A+ R A-

СНИМКИ: Ивелин Попов зарадва децата на Спартак Пловдив

Неделя, 14 Февруари 2016 12:41 | | |

Оценете
(0 гласа)
СНИМКИ: Ивелин Попов зарадва децата на Спартак Пловдив

Футболист №1 на България за 2015 година Ивелин Попов зарадва децата на от школата на пловдивския Спартак с чисто нови футболни топки и разбира се с присъствието си сред тях. Звездата на Спартак Москва и националния отбор дълго се снима днес със всички малчугани от школата на Гладиаторите и обърна внимание и отговори на въпросите на всяко едно от децата.

 

Ивелин изпълни предизвикателство №1 от Българската асоциация на спортните журналисти още при първото си прибиране у нас, след като замина на лагер със Спартак (Москва) след награждаването на 30 януари. Тогава бе обявено, че от 55-ата анкета „Футболист на годината" гилдията на спортните журналисти предизвиква бъдещите победители да помагат с личен пример за по-доброто бъдеще на родния футбол.

Предизвикателството гласи: „Колкото спортни журналисти са поставили победителя на първо място в анкетата си, минимум толкова футболни топки да купи най-добрият играч за изминалата година и през следващата да ги подари на школа или школи по свой избор."

 

Ивелин Попов обяви, че се е захванал и с второто предизвикателство от Българската асоциация на спортните журналисти: „Да си избере българче от детско-юношеска школа, на което да стане ментор – да потренира с него, друг път просто да отиде на негова тренировка, след която да му даде съвети, да го покани на свой мач. Да стане негово реално вдъхновение."

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!