A+ R A-

Ръководството на Локо Пд с мигновенна реакция! Изпратиха официално становище до PlovdivDerby.com Избрана

Четвъртък, 04 Февруари 2016 16:11 | | |

Оценете
(1 глас)
Ръководството на Локо Пд с мигновенна реакция! Изпратиха официално становище до PlovdivDerby.com

Ръководството на Локомотив Пловдив реагира мигновено на разразилата се полемика около разпускането на втория отбор на смърфовете при набор 2005 (ВИЖ ТУК). От клуба изпратиха до PlovdivDerby.com официалното си становище по казуса. Ето го и него, публикуваме го без редакторска намеса:

Официално становище на Ръководството на ПФК „Локомотив 1926" Пловдив, по въпроса за целите в ДЮШ, приемането и освобождаването на състезатели, броя на отборите и избягването всякакви спекулации във връзка с написаното до тук.


Приоритетът на ДЮШ на Локомотив е оптимизирането на учебно тренировъчния процес на Представителните гарнитури, на които се разчита да подготвят бъдещи професионални футболисти.
За да се подобри ефективността на тренировъчния процес и за да се възвърне продуктивността на школата е необходимо да се създаде възможно най - конкурентната среда!
Това изисква да се покрият ясни критерии и да се уточни, кои деца отговарят в момента на тези критерии и кои не! След това, задължително трябва да се подсигурят нужния брой тренировки и конкуренция в отборите, за да се развива таланта на всеки състезател и да се повишава неговото майсторство.
Спрямо наличните в момента терени за тренировка и мачове ще се опитаме да позволим на максимален брой деца да покажат своите способности, но сами разбирате, че тази бройка е лимитирана в определени граници!
Към днешна дата имаме 14 гарнитури, които тренират и се състезават от името на Локомотив. След училище от 14.30 до 20.00 часа всеки ден успяваме да предоставим време за тренировки на всяка една от тях!
Замислено е разширяване на базата и в зависимост от това след 1.06.2016 година ще обявим максималния брой приети от нас деца, трениращите в ДЮШ на ПФК Локомотив 1926".
В зависимост от капацитета на игрищата в школата ще бъдат уточнени броя на Представителните и Дублиращи гарнитури в ДЮШ на ПФК „Локомотив 1926" Пловдив.
На 1.06.2016 година ще бъде представена и оценка на всеки състезател, какво е неговото моментно състояние и покрива ли той критериите за участник в Представителен отбор.
Състезател, който не покрива критериите за Представителния отбор и в неговата възрастова група няма Дублираща гарнитура, ще бъде препоръчан на Детски футболни школи, с които работим по единна методика. Така по примера на много Европейски грандове ще изградим мрежа от сателитни детско-юношески школи, които скаутите на ДЮШ ще наблюдават и препоръчват най-изявените към момента деца.
Родителите на състезатели, които са отправили обидни постове по адрес на Ръководството на Локомотив 1926, да прочетат и спазват точка 6 от „Правилника за реда в ДЮШ на ПФК"Локомотив 1926" Пловдив, който е публикуван в раздел ДЮШ на Официалния сайт на Клуба (ВИЖ ТУК)!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Нефтофимик отписаха мача с Ботев! Мацата и Венци Христов на скамейката ...

  Прочетете още...

   
 • Ама нафтата бяха отписали мача бе хора не се възгордявайте,т е накрая си ...

  Прочетете още...

   
 • Тоя пък опъвай една злобарка и лягай да спиш.

  Прочетете още...

   
 • Жълта смрад,взехте на послдък да си отваряте чофките,та толкова скоро ще ...

  Прочетете още...

   
 • 300 лв е глобата за пиротехника, олигофрен!

  Прочетете още...

   
 • Ма ние и да искахме да им го дадем, те не го искаха бе мой човек, ти ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...