A+ R A-

Дербито може да се преиграе! От Ботев с много претенции към условията на Лаута! (PlovdivDerbyTV) Избрана

Четвъртък, 24 Септември 2015 13:15 | | |

Оценете
(3 гласа)
Дербито може да се преиграе! От Ботев с много претенции към условията на Лаута! (PlovdivDerbyTV)

Скандалната среща между отборите на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив при децата родени 2005 година може да се преиграе. Това разкриха пред PlovdivDerby.com представители на двата пловдивски отбора, които днес бяха привикани да дават обяснения в зоналния съвет на БФС.

"Очаквам да ме накажат, заради реакцията ми към страничния съдия. Може да се стигне до преиграване, с което обаче ние категорично няма да сме съгласни, тъй като, ако е имало формално нарушение на правилата, то е било в полза на Ботев Пловдив, които се възползваха от това", заяви пред репортера ни треньорът от школата на Локомотив Пловдив Иван Терзийски. "Ще ни предпишат да сложим заграждения, които да отделят терена от публиката", добавиха още двамата представители на черно-белите.

 

Малко след делегацията на Локо Пловдив от стълбите на зоналния съвет се появиха и представителите на Ботев Пловдив. Двама от тях, единият от които треньорът Онов финтираха леко нашия репортер, като се измъкнаха през заден вход и се качиха в един от служебните джипове. администраторът на школата в Коматево Тодор Благов обаче бе любезен да се спре пред нашия репортер и да изкаже позицията на клуба:

"Ако срещата се преиграе то от Локомотив Пловдив трябва да бъдат доволни, тъй като според правилника те трябва да бъдат наказани със служебна загуба. Ботев Пловдив обаче като клуб ще приеме преиграване на мача, тъй като става въпрос за деца и колкото повече мачове играят те, толкова е по-добре за тях. Искаме обаче да отбележим, че условията на Лаута за мачовете между двата отбора не отговарят на общоприетите. Охраната е малко и затова се стига до такива ексцесии. Трябва да отбележим, че това не се случва за първи път. За конкретната ситуация, може би ако имаше колчета на корнерите на терена на Лаута, може би съдиите щяха да успеят да видят, дали топката излиза в тъч или в корнер. Също така мрежата на едната врата имаше огромна дупка. Това доведе до още една скандална ситуация и разправии в този мач. Вкарахме гол, топката мина през дупката в мрежата, а съдията не го зачете. Когато мачовете са в Коматево винаги се стараем да вземем нужните мерки, за да не се случват такива неща. Локомотив Пловдив реално не се водят домакин на срещата, но те са домакини на целия турнир и като такива трябва да предоставят необходимите условия за провеждане на мачовете. Не е нормално срещите да се играят без ъглови флагчета, а по мрежите на вратите да има дупки. Благодарим на Зоналния съвет на БФС, че се зае с това да разследва този случай"

Медия

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Същия ли,дето го изгониха от Лудогорец като мръсно Коте? Става за ...

  Прочетете още...

   
 • Само с левче няма да стане др. Комсомолски секретар ,трябва и кренвирши ...

  Прочетете още...

   
 • Линейки хвърчат към коматево. Има припаднали от смях, хората не са спали ...

  Прочетете още...

   
 • ДАЙ 1 ЛЕВ ЗА СЕМКИ И ИДИ СИ ГИ ИЗЯЖ В СЕЛО КУМАТЮУ ДА ТИ ЕВА ...

  Прочетете още...

   
 • и тогава педерасите от КПБП ще блокират достъпа до трибуната както сега ...

  Прочетете още...

   
 • Много стабилен играч. Без да блести върши много работа в защита и се ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар