A+ R A-

ФК Тракия обявява нов прием за малки футболисти

Сряда, 09 Септември 2015 15:37 | novsport | |

Оценете
(0 гласа)
ФК Тракия обявява нов прием за малки футболисти

Футболен клуб „Тракия 2004" обявява нов прием за набиране на млади футболисти – деца, родени 2004/2005 година за новото футболно първенство. Това обяви изпълнителният директор и главен треньор на пловдивския клуб Слав Славов.

На новопривлечените футболни таланти ФК „Тракия 2004" предоставя тренировъчна и официална спортна екипировка, модерен футболен терен за провеждане на учебно-тренировъчния процес и квалифицирани треньори. Освен това клубното ръководство предлага на малките си футболисти и полуинтернатна спортна паралелка в пловдивско училище, като е подсигурило и всекидневен обяд.

„Ние сме изграден клуб с вече над 10-годишна история и с утвърдени традиции. ФК „Тракия 2004" е редовен член на Българския футболен съюз и ние ежегодно участваме в националните футболни първенства и турнири на страната при подрастващите, организирани от БФС. В момента имаме възможност да привличаме нови малки попълнения и затова обявихме този прием за набиране на нови таланти. Тези, които проявяват интерес и желаят да тренират при нас активно, могат да се обадят за контакти на телефон 0897/615-653", уточни Слав Славов.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!