A+ R A-

СНИМКА: Фелтмохинг са вече тук за детския турнир на Лаута

Четвъртък, 03 Септември 2015 19:59 | | |

Оценете
(0 гласа)
СНИМКА: Фелтмохинг са вече тук за детския турнир на Лаута

Отборът на Фелтмохинг (Мюнхен) е вече в Пловдив, като тимът ще вземе участие в предстоящия детски турнир на Лаута. Немците проведоха и тренировка, като след нея треньорът им почерпи всички юноши, които тренираха по това време, със сладолед. На 5 и 6 септември Локомотив Пловдив ще бъде домакин на силен детски турнир с международно участие. Надпреварата е за деца, родени през 2004 и 2006 година и в нея ще участват общо 14 отбора. На Лаута пристига и отборът на Фелтмохинг ( Мюнхен). Немският тим връща визитата на черно-белите, след като през април тази година малките „смърфове“ от набор 2004 участваха в подобен турнир в Мюнхен (Байерн Сокър Къп).

Мачовете ще се играят на големия изкуствен терен в комплекс „Локомотив“. Предвидени са купи и медали за първите 3 отбора във всяка възрастова група, както и индивидуални награди за най-добрите футболисти.

Децата от набор 2006 ще играят Футбол 7 (6 полеви плюс 1 вратар), а отборите от набор 2004 – Футбол 9 (8 полеви плюс вратар).

Мачовете започват в събота (5 септември) от 9,00 часа и продължават до 19,00 часа. Финалите са в неделя и ще бъдат ръководени от международен съдия от родната „А“ група.

За зрителите ще има бира и скара, които ще направят престоя им на Лаута още по-приятен.

Отборите ще бъдат разделени в две групи, като ще се играе по системата „всеки срещу всеки“.

Локомотив Пловдив ще участва с по 2 отбора в двете възрасти.

Останалите отбори, които ще спорят за призовите места в турнира, са ЦСКА, Берое, Черноморец (Бс), Векта (Пд), ДИТ (София), Национал (София) и Фелтмохинг (Мюнхен).

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар