A+ R A-

REFAN България подкрепи голям международен турнир, в който ще участват 1720 деца Избрана

Неделя, 09 Август 2015 16:21 | | |

Оценете
(1 глас)
REFAN България подкрепи голям международен турнир, в който ще участват 1720 деца

От тази година „Рефан България" стана основен партньор и спомоществовател на „Евима Футбол Консултинг".


Турнирът Evima Refan Cup 2015 ще се организира за шеста поредна година в КК Албена от 11 до 16 август. В турнира ще вземат участие 92 отбора и 1720 футболиста от единадесет държави /Англия, България, Молдова, Казахстан, Русия, Румъния, Словакия, Азербайджан, Узбекистан, Турция и Сърбия/. Четири отбора от Пловдив и регина ще вземат участие в престижния турнир. Раковски и Сокол ще се пуснат в надпреварата при родените 2001 година. Ръководоената от Личо Арсов и Тодор Зайцев "Футболна академия Пловдив" ще вземат участие в надпреварата при набор 2006, където ще се пуснат и Марица Пловдив.

 

Най-титулуваните отбори, участващи в турнира, са двукратният носител на Купата на европейските шампиони Нотингам Форест /Англия/, Стяуа Букурещ /Румъния/ - също носител на тази купа, Бешикташ Истанбул /Турция/, Локомотив Москва /Русия/, Академията на Георге Хаджи Констанца /Румъния/.


Официалните гости ще отнесат със себе си продукти на „REFAN" с аромат на българска роза, а отличилите се футболисти ще получат комплект „REFAN INTENSE" – парфюмна вода и део рол-он. За всеки участник ще бъде осигурен екип от „Евима Футбол Консултинг" и „Рефан България".


Фирма „Евима Футбол Консултинг"; е с дългогодишен опит и е специализирана на световно ниво в организирането и провеждането на подготвителни лагери, турнири и приятелски мачове.
„Рефан България" се утвърди през годините като силно ангажирана социална компания с много активна дейност в подкрепа на спорта, изкуството, културата, благотворителността и бизнеса. За това говорят десетките мероприятия, в които президентът й г-н Ангел Попов ентусиазирано се включва.

otbori

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...