A+ R A-

Децата на Ботев (Пловдив) викат за Славия

Сряда, 03 Септември 2014 16:53 | viasport.bg | |

Оценете
(1 глас)
Децата на Ботев (Пловдив) викат за Славия Снимка на viasport.bg

Не се случва често един български отбор да вика за друг, било то и на международен турнир. Вчера обаче децата на Ботев (Пловдив) дадоха пример на най-големите в родните футболни среди, защото примери в обратното има колкото искаш, в това число един съвсем пресен.

Ботев (Пловдив), родени 2001 г., се превърна в мощна агитка на "белите" по време на мача срещу Партизан (0:1) във втория ден на турнира "Купата на Велинград". "Канарчетата" викаха "Славия" и "България, юнаци", а двубоят се превърна във футболен празник с много емоции на терена и по трибуните. Там по-малките "гробари" първи почнаха да пеят за своите, което накара "жълто-черните" да се намесят.

Партизан спечели с гол на Милутин Видосавлевич в самото начало. Нататък сърбите пропуснаха още няколко чисти положения. Поне от показаното досега, те са най-силният състав на турнира при по-големите.

Славия положи много усилия да се противопостави и в дълги периоди изглеждаше като почти равностоен противник. На "белите" липсваше единствено острота, в това число и в единоборствата. А и повече увереност.

А славистите и ботевци са съперници на тeрена. Тази година те вече водиха паметни битки на поне два турнира в България.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар